بندرعباس- ایرنا- مدیرجهاد کشاورزی حاجی‌آباد پیش‌بینی کرد: ۶۸ هزار و ۲۰۰ تن ذرت دانه‌ایی و علوفه‌ایی از زمین‎های کشاورزی در این شهرستان برداشت شود.

مهدی عباس‌پور روز یک‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: این میزان شامل ۲۶ هزار و ۲۰۰ تن ذرت دانه‌ایی و۴۲ هزارتن ذرت علوفه‌ایی است که کاشت آن در پنج هزار هکتار از ابتدای شهریور آغاز شده است.

وی ادامه داد: حاجی‌آباد با سطح هزار و ۳۰۰ هکتار کشت ذرت رتبه نخست تولید ذرت دانه‌ایی در استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مدیرجهاد کشاورزی حاجی‌آباد میانگین برداشت ذرت دانه‌ایی در هکتار را ۶هزار و ۱۰۰ کیلوگرم  عنوان کرد و افزود: این محصول علاوه بر تامین نیاز داخل استان به استان‌های هم‌جوار و همچنین خراسان رضوی و تهران ارسال می‌شود.

به گفته عباس‌پور، در سال جاری علاوه بر کشت ذرت دانه‌ایی، ۷۰۰ هکتار ذرت علوفه‌ایی نیزکشت شده که برای سیلوی دامی مورد استفاده  قرار می‌گیرد.

وی مناطق عمده کشت ذرت را در دهستان طارم، طاشکوئیه، آشکارا، شمیل و احمدی نام برد و افزود: ارقام کشت شده از نوع سینگل کراس و ارقام میان رس و زود رس سیمون است.

فصل کاشت ذرت علوفه‌ای از اواخر تیرماه تا اوایل شهریور و زمان برداشت آن نیز از اواخر مهر ماه تا اواخر آبان است.

بیش‌ترین کشت ذرت در شهرستان حاجی‌آباد انجام می‌شود که ۹۸ درصد محصول ذرت استان هرمزگان را به خود اختصاص داده و مابقی این تولید در شهرستان‌های رودان و میناب صورت می‌گیرد.

این شهرستان هم‌چنین در کشت گندم، خرمای‌های پیارم، شاهانی و خاصوئی، پسته، ذرت دانه‌ای، کنجد، پنبه، سیب‌زمینی، انجیر دیم و آبی، طالبی، خربزه، انگور دیم و آبی و کشت‌های گلخانه‌ای جایگاه برتر را در سطح استان هرمزگان دارد.