به گزارش ایرنا، محمدفرید سپری روز یکشنبه در جلسه ستاد استانی سامانههای نوین آبیاری که از طریق ویدئو کنفرانس تشکیل شد، اظهار داشت: افزایش راندمان و بهرهوری آب در انتقال و مصرف آب کشاورزی با اجرای سیستمهای نوین آبیاری امکانپذیر است که این مساله به عنوان یک اولویت مهم در استان اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه سیستمهای نوین آبیاری در ۴۳.۲ درصد اراضی آبی استان اجرایی شده است، اضافه کرد: این میزان ۲ برابر میانگین کشوری است و در این حوزه از جایگاه خوبی نسبت به دیگر استانها برخوردار هستیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات در حال اجرای استان طرح پیشران تبدیل ۹۶ هزار هکتاراز اراضی کشاورزی دیم به آبی است، افزود: از این مقدار ۶۷ هزار هکتار تخصیص جدید در نظر گرفته شده است.
سپری تأکید کرد: در راستای اجرای طرحهای تجمیع شده، بهسازی سیستمهای فرسوده منوط بر اینکه بهرهبردار تاکنون از هیچ تسهیلاتی استفاده نکرده باشد، بلامانع است.
وی یادآور شد: در راستای اجرای هرچه بهتر سیستمهای نوین آبیاری در استان و مصرف بهینه آب در اراضی کشاورزی، با درخواست پیمانکاران مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه دستمزد انجام عملیات اجرایی پروژههای آبیاری موافقت میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: سالهای ۸۴ و ۹۶ به لحاظِ تخصیص و تامین اعتبار به عنوان سال اوج برای بخش آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان محسوب میشود.
وی افزود: تا پایان سال جاری از ۵۶ هزار و ۸۴۹ هکتار اراضی مجهز به سیستمهای نوین آبی، شهرستان قروه با ۳۷ هزار و ۷۳۷ هکتار بیشتر آمار را به خود اختصاص داده است.
در ادامه این جلسه مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها از طریق ویدئو کنفرانس به بیان اظهار نظر و درخواست های خود پرداختند.