تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش سیم‌کارت شاد را ویژه کودکان و نوجوانان برای استفاده از فضای مجازی عنوان کرد و گفت: این سیم‌کارت‌ به‌زودی در مراکز اپراتورها عرضه می‌شود.

به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محمود حبیبی درباره توزیع سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی افزود: فرآیند تولید این سیم‌کارت‌ها آغاز شده و اپراتورها مکلف شدند سیم‌کارتی به نام سیم‌کارت شاد را برای استفاده ایمن در فضای مجازی ارایه دهند تا از این طریق دل‌نگرانی‌های خانواده‌ها هم کاسته شود.

وی درباره نقش اپراتورها توضیح داد: همکاران ما در بخش اپراتورها برنامه‌ریزی کرده‌اند و با برگزاری جلسات متعددی و فرآیند طی شده به‌زودی ارایه سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی آغاز می شود.

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با بیان این که سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی تنها به فضای مورد تایید آموزش‌وپرورش دسترسی دارد، خاطرنشان کرد:‌ این سیم‌کارت ها خاص استفاده کودکان و نوجوانان در فضای مجازی خواهد بود. قاعدتاً این سیم‌کارت‌ها آن دسته از مخاطراتی که شامل استفاده کنترل نشده از فضای مجازی است را نخواهند داشت.

حبیبی یادآور شد: قرار است ما در خصوص این سیم‌کارت‌ها به‌صورت لیست سفید (White list) عمل کنیم تا دانش آموزان بتوانند به فضاهایی که مورد تایید است، دسترسی داشته باشند.

وی ادامه داد: تلاش ما این است که دانش‌آموزان به محتواهای نامناسب دسترسی پیدا نکنند، ‌ همچنین سیاست‌هایی که وزارت آموزش‌وپرورش در نظر دارد، روی این سیم‌کارت‌ها اعمال می شود.

مدیرکل دفتر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش تصریح کرد: هیچ محدودیت سنی برای دریافت سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی وجود ندارد، دانش‌آموزان می‌توانند با نام و مشخصات خودشان سیم‌کارت را خریداری کنند.

حبیبی یادآور شد: براساس اعلام وزارت ارتباطات و فناورری اطلاعات محدودیت زیر ۱۸ سال برای دریافت سیم‌کارت برداشته‌ شده است تا همه دانش آموزان از این سیم کارت استفاده کنند.

وی گفت: سیم کارت شاد مانند سایر سیم کارت‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارد و قابل شارژ توسط دانش آموزان است.

به گزارش ایرنا،  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز گذشته با آغاز سال تحصیلی جدید، در چند استوری راهکارهای درست برای نظارت والدین بر آموزش مجازی و استفاده دانش‌آموزان از اینترنت را تشریح کرد.

«محمدجواد آذری جهرمی» در اینستاگرام خود نوشت: اگر فرزند شما از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده می‌کند، ساده‌ترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار google family link است.

وی تشریح کرد: اگر هنوز ابزاری برای فرزند خود تهیه نکرده‌اید، یا علاقمند به گره‌گشایی نیازمندان و خرید تبلت‌ برای آن‌ها هستید، توصیه می‌کنم از تبلت‌های ایرانی «انارستان» خرید کنید. «انارستان» تمام ابزارهای مدیریت والدین را دارد و مطابق فرهنگ ایرانی - اسلامی برای نیاز کودکان ساخته شده است.