تهران-ایرنا- نماینده سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس باید درصدد ارائه طرح‌ها و لوایحی برای ارتقای سطح زندگی، رفاه و خوشبختی مردم باشد نه اینکه کار را به جایی برسانیم که از تریبون‌های مختلف مجلس بر فقر و ناکامی های جامعه مرثیه‌خوانی کنیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، «محسن فتحی» در نطق میان دستور خود در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس گفت: عاشورا پیامی واضح و حائز اهمیت داشت که مردن در راه حق و عدالت از زندگی با ذلت و سرسپردگی ارزشمندتر است. شرایط امروز کشور بی‌مناسبت با سیره قیام عاشورا نیست، تاریخ همواره در حال تکرار است.  تسلیم و کرنش در برابر مستکبران چیزی جز نفوذ صهیونیسم و استکبار به دنبال نخواهد داشت.

وی ادامه داد: بارها ثابت کرده با گفت و گوی عزتمندانه ای که منافع ملی را محقق سازد مخالف نبودیم اما تاکنون آنچه دیده ایم بدعهدی و خیانت بوده است. این روزها دشمنان کینه‌توز ما مدام در حال شکست هستند و  پیش از این هم  اجماع جهانی را به علیه ما به کار گرفتند اما اکنون کار آنها به جایی رسیده که به حمایت جزیره ای ناشناخته دلخوش شده اند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: ما ملتی نیستیم که در مقابل بدعهدی‌ها، خیانت ها و خباثت‌ها لحظه ای کوتاه بیاییم اگر آنها با پروژه نفوذ و استحاله به منطقه آمده اند،  ما تمام دنیا را محلی برای عرض اندام خود می‌دانیم تا جایی که از روی درماندگی به صراحت از نفوذ ایران در ساختار انتخاباتی خود گلایه و شکایت دارند و به رقبای خود اتهامی تاثیرپذیری از ایران را می‌زنند.

 وی همچنین گفت: مجلس باید درصدد ارائه طرح‌ها و لوایحی برای ارتقای سطح زندگی، رفاه و خوشبختی مردم باشد نه اینکه کار را به جایی برسانیم که از تریبون‌های مختلف مجلس بر فقر و ناکامی‌های جامعه مرثیه‌خوانی کنیم؛ مردمان فرودستی که قربانی حکمرانی غلط ما شده‌اند خود مرثیه سرا و درد کشیده‌اند، ملت دیگر نمی‌پذیرد؛ آنان منتخبان خود را به پارلمان فرستاده اند تا با اصلاح امور فریاد آنها به امید و آرامش تبدیل شود امروز باید دردها و آلام را درمان کنیم، گفتنی‌ها را خود مردم گفته‌اند.

نماینده سنندج افزود: در نقد رویه‌ها و اوضاع اجتماعی و اقتصادی، مجلس، دولتمردان و کسانی که مسئول وضع موجود هستند از هر منتقدی رادیکال‌تر هستند در حالی که آنان باید به جای نقد وضعیت موجود پاسخگو باشند با نگاهی به شعار رهبر فرزانه در سالهای گذشته، آیا نباید خود را مورد بازخواست قرار دهیم که چرا دوراندیشی ایشان را در تشخیص مشکلات اقتصادی، راه‌حل‌ و نقشه راه قرار ندادیم به طوری که آثار زیانبار عدم رعایت منویات ایشان باعث مشکلات فراوانی در ایران عزیز ما شده است.

وی ادامه داد: آیا اهمیت این پیام‌ها فقط در نصب پوسترها و سربرگ نامه‌ها بود یا در اجرای آنها؛ آیا فرصت‌ها کافی نبود. قبول کنیم که فرصت‌سوزی کرده‌ایم، مقام معظم رهبری نگرانی جامعه را از فساد اقتصادی با انتخاب هوشمندانه دستگاه قضا تکمیل و به امید تبدیل کردند. انتخاب حجت الاسلام رئیسی امید را در جامعه زنده کرده است و مردم بیشتر امید دارند که مر قانون فصل الخطاب قضایی است نه افرادی که به واسطه موقعیت‌ها در قدرت قرار گرفته‌اند.

دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تشکر و قدردانی از کادر درمان کشور در ایام کرونا گفت: برای روح شهدای خدمت که با اهدای جان خود بالاترین حس نوع دوستی را به تجلی رساندند غفران الهی مسئلت داریم.

وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات حضوره انتخابیه خواستار توجه ویژه به رفع مشکلات و مسائل این استان و همچنین توجه به ظرفیت های انسانی و جغرافیایی و اقتصادی این استان شد.