ساوه - ایرنا- استاندار مرکزی گفت: ۸۴ طرح اقتصادی، عمرانی، خدماتی و ایجاد یک هزار و ۶۷۰ شغل مستقیم و غیر مستقیم ثمره اقدامات یکسال اخیر دولت با مشارکت بخش خصوصی در زرندیه است.

به گزارش ایرنا، «سید علی آقازاده» روز یکشنبه در پایان سفر به شهرستان زرندیه که با هدف بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی برخی از طرح انجام شد، اظهار داشت: برای به نتیجه رسیدن این تعداد از طرح‌های اشتغالزا، حدود ۷۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.

وی در ادامه به چند طرح که امروز در شهر مامونیه بهره‌برداری شد، اشاره کرد و افزود: با تلاش شورای شهر و شهرداری مامونیه بهره‌برداری از کمربندی‌های شمالی و جنوبی این شهر که باعث سهولت در تردد و منع تردد ماشین آلات سنگین در معابر درون شهری می‌شود، در حدود سه ماه تلاش به بهره‌برداری رسید مجموع طول این پروژه ها پنج کیلومتر است و برای احداث آن افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شد.

استاندار مرکزی همچنین آغاز ساخت مدرسه خیرساز شرف با اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی را اقدامی ارزنده از سوی خانواده مرحوم شرف برشمرد و گفت: امروز ساخت این واحد آموزشی ۱۲ کلاسه آغاز شد.

وی همچنین بهره‌برداری پیاده راه منتهی به امامزاده منصور مامونیه را اقدامی شایسته و قابل تقدیر از سوی مدیریت شهری و شورای اسلامی این شهر برشمرد.

استاندار مرکزی به افتتاح مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهر مامونیه اشاره کرد و گفت: این اقدام در راستای سیاست های کلی نظام و خدمت به محرومان انجام شد.

وی به افتتاح کارخانه تولید انواع نان سبوس دار و مواد بهبود دهنده آرد در شهر صنعتی پرندک اشاره کرد و گفت: فرآورده‌های این واحد تولیدی می تواند به عنوان غذایی مقوی برای اقشار مختلف جامعه در رده‌های سنی مختلف مورد استفاده واقع شود.

به گفته او برای به نتیجه رسیدن این واحد تولید نان‌های سبوس دار از سوی بخش خصوصی ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده که زمینه ایجاد شغل برای ۵۰ نفر را فراهم آورده است.

گفتنی‌ است این واحد تولیدی در فضایی به مساحت پنج هزار و ۱۳۰ مترمربع احداث شده و دارای بخش هایی چون آزمایشگاه تخصصی آرد و نان، انبار و سردخانه است.
ژل کیک، کرم فیل های مقاوم به حرارت،انواع نان های حجیم و نیمه حجیم و بیسکوئیت از جمله تولیدات این واحد صنعتی است.
استاندار مرکزی در ادامه به افتتاح یک واحد صنعتی که در زمینه تولید اسکوتر و موتورسیکلت در شهرک صنعتی پرندک فعالیت می کند، اشاره کرد و گفت: این نخستین کارخانه تولید موتورسیکلت‌های برقی در کشور است که حدود ۷۰ درصد از قطعات آن در داخل کشور تولید می‌شود و تلاش مدیران این کارخانه بر این است که تا یک سال آینده ۳۰ درصد دیگر را هم به صورت بومی تولید کنند.

وی تاکید کرد: موتورسیکلت‌های تولیدی این مجموعه برای صیانت از محیط زیست و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی بسیار موثر هستند.

به گفته «محمدی» از مدیران این واحد تولیدی برای راه اندازی این مجموعه ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده که زمینه اشتغال ۱۲ نفر را فراهم کرده است.
وی افزود: سالانه هفت هزار دستگاه اسکوتر و پنج هزار دستگاه موتورسیکلت برقی در این کارخانه تولیدی تولید می‌شود و برخی از قطعات با شیوه مهندسی معکوس در حال تولید است.

آقازاده همچنین احداث راه دسترسی مسکن مهر شهر زاویه به طول یک هزار و ۲۰۰ متر را مورد اشاره قرار داد و گفت: با احداث این طرح که ۱۰ میلیارد ریال هزینه در پی داشته است، ساکنان منازل مسکن مهر با سهولت تردد خواهند کرد.

یک واحد تولید اقلام دارویی و مکمل های بهداشتی نیز با حضور استاندار مرکزی در شهرک صنعتی مامونیه بهره‌برداری شد.

استاندار مرکزی همچنین بهره‌برداری از رستوران بین راهی مجتمع خدماتی رفاهی واقع در مسیر آزادراه تهران به ساوه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در فضاییی ۲ هزار مترمربعی را از دیگر طرح‌های افتتاحی امروز عنوان کرد و گفت: با راه اندازی این مجموعه، فضایی بهداشتی و مناسب برای مسافران این مسیر ایجاد شد.

بهره‌برداری از یک شرکت داروسازی دانش بنیان در شهرک صنعتی مامونیه که در زمینه انواع شربت و کپسول های گیاهی فعالیت دارد نیز آخرین طرح افتتاحی امروز با حضور استاندار مرکزی در شهرستان زرندیه بود.

آقازاده در مورد این طرح گفت: این کارخانه توسط مدیران و مهندسان جوان راه اندازی شده و پایه تولید داروهای گیاهی در استان مرکزی به شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: تولیدات این کارخانه از قبیل انواع شربت های ضد سرفه، اشتهاآور، ضدچربی، ویتامین کودکان و همچنین کپسول های مخصوص ضد التهاب معده، کبد چرب و سایر فرآورده‌ها می تواند علاوه بر تامین نیازهای داخلی به خارج از کشور هم صادر شود.

وی گفت: برای احداث این کارخانه که زمینه اشتغال مستقیم  و غیرمستقیم ۲۵۰ تن از نیروهای متخصص و اداری را فراهم کرده است، ۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.

شهرستان زرندیه با ۷۰ هزار نفر جمعیت در شرق شمال استان مرکزی قرار دارد که با داشتن چندین شهرک صنعتی و فعالیت ۳۲۰ کارخانه زمینه ایجاد اشتغال برای ۱۸ هزار نفر را فراهم کرده است.