به گزارش ایرنا، خسرو رحمانی روز یکشنبه در حاشیه جلسه با مسئولان هلال احمر استان اصفهان در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات این کلانشهر افزود: ۶۰ هزار روستا در کشورمان وجود دارد و قرار است طبق برنامه ریزیها ۳۷ هزار از این تعداد که دارای دهیاری هستند در آنها خانه هلال راه اندازی شود.
وی اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۴۷۰ خانه هلال در روستاهای کشور آغاز بکار کردند و باید سرعت راه اندازی آنها افزایش پیدا کند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر ایران ادامه داد: فرهنگسازی، اصول کمکهای اولیه و راهکارهای چگونگی مقابله صحیح با مخاطرات مختلف از محورهای اصلی فعالیت این خانهها است و از سوی دیگر در زمان بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی، پایگاه اصلی مدیریت بحران و امدادرسانی است.
رحمانی خاطرنشان کرد: شماری از این خانههای هلال هم در مناطق مختلف شهری و یا مناطق کم برخوردار تاسیس میشود تا مقوله آموزش و امداد در آنها هم گسترش پیدا کند.
وی آموزش نکات ایمنی و نحوه برخورد با سوانح گوناگون در کشور را ضروری ذکر و تصریح کرد: تعداد برنامههای آموزشی هلال احمر در شهرها و روستاها با محوریت خانواده افزایش مییابد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر با تاکید بر بروزرسانی تجهیزات و امکانات مرتبط با امداد و نجات گفت: از سوی دیگر بر مبنای افزایش جمعیت نواحی مختلف باید زیرساختها و وسایل لازم امدادی و نجاتی آن منطقه توسعه پیدا کند که مناطق استان اصفهان چنین وضعیتی دارد و نیازمند ارتقای کمی و کیفی است.
رحمانی از برنامه ریزی برای تامین وسایل آموزشی و کمک آموزشی مرتبط به این نهاد در استانها خبر داد و اظهارداشت: اصفهان در این طرح بطور ویژه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
این اصفهان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکنند.