علی محمد هاشمی روز یکشنبه در نشست با معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر ایران در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات اصفهان افزود: برنامه ریزی برای جذب نفرات جدید چاره حل این موضوع است در غیر اینصورت با توجه به گستردگی فعالیتهای این نهاد در سال های پیش رو با مشکل مواجه خواهیم شد.
وی با بیان اینکه در سه سال اخیر ۷۶ نفر در این نهاد بازنشسته شدند، ادامه داد: امسال ۳۵ نفر از اعضای هلال احمر اصفهان بازنشسته میشوند و سال آینده ۲۵ نفر دیگر همین شرایط را خواهند داشت و ۲ سال آینده هم خدمت ۱۶ نفر در این نهاد به اتمام میرسد بنابراین در حدود ۶ سال، بخش قابل توجهی از نیروهای سازمان را در اختیار نخواهیم داشت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به ۲۰ پروژه ناتمام در استان تصریح کرد: تکمیل آنها مستلزم تامین اعتبارات لازم است از سوی دیگر در حدود ۱۵ سال اخیر بدلیل نبود اعتبارات، تجهیزات آموزشی جدید خریداری نشده که این امر هم نیازمند توجه خواهد بود.
هاشمی ارتقای و بروزرسانی نرم افزارها و سامانههای این نهاد را با اهمیت برشمرد و گفت: ارتباط با امدادگر و امدادگران امری ضروری است که بعلت نبود چنین امکانی در سامانههای فعلی نمیتوانیم با آنان در زمان حضور بر سر حوادث ارتباط برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه متوسط عمر ساختمانهای امدادی و اداری این نهاد بالای ۲۵ سال است خاطرنشان کرد: پنج پایگاه امداد و نجات بین شهری در این استان هم به ساختمان نیاز دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان به کمبود ۱۲ مجموعه (سِت) امداد و نجات سنگین در استان اشاره کرد و اظهارداشت: از آنجا که اصفهان در موضوع امداد و نجات جانشین استان تهران و معین یکی از مناطق آن کلانشهر است، لذا باید بصورت ملی به آن نگریسته و برای رفع کمبودهای آن کوشش شود.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود، بطور کلی ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
این اصفهان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکنند.