تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی نحوه برگزاری کلاس‌های آموزش و پرورش در شرایط کرونایی در کمیسیون خبر داد و گفت: تاکید اعضای کمیسیون استفاده بیشتر از ابزارها و ظرفیت‌های فضای مجازی در آموزش دانش آموزان است.

احمدحسین فلاحی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره جلسه امروز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات افزود: در این نشست درباره حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس و نگرانی خانواده‌ها بحث و بررسی شد و به لزوم هماهنگی بیشتر بین وزارت آموزش و پرورش و ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید شد. بر همین اساس قرار شد با دعوت از  وزیر آموزش و پرورش به مجلس این موضوع بیشتر بررسی شود.

نماینده مردم تهران اظهارداشت: با توجه به اینکه آسیب‌های زیادی در این مقطع که همچنان شیوع ویروس کرونا وجود دارد متوجه دانش آموزان است، پیشنهاد و تاکید اعضای کمیسیون، آموزش به دانش آموزان از طرق فضای مجازی، شبکه شاد و رسانه ملی است.

وی افزود: دانشگاه‌ها نحوه آموزش خود را غیر حضوری اعلام کرده‌اند و این درحالی است که دانش آموزان در مقایسه با دانشجویان از سن کمتری برخوردار بوده و توانایی رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ندارند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره پوشش اینترنت برای مناطق محروم و اعطای تلفن همراه هوشمند به خانواده‌های کم برخوردار نیز گفت: بر اساس گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود سه و نیم میلیون خانواده دسترسی به اینترنت و سخت‌افزارهای لازم را ندارند که این امکانات باید تامین شود.

وی ادامه داد: طبق قانون اساسی نیاز است برای تحقق عدالت آموزشی این امکانات باید به این افراد تعلق بگیرد تا فردی محروم از تحصیل نشود و موضوع منابع مالی آن را نیز می‌توان از صندوق توسعه تامین کرد.

نماینده مردم همدان  همچنین درباره دستور کار دیگر کمیسیون گفت: دستور دیگر جلسه امروز کمیسیون مربوط به رای گیری در خصوص انتقال یک عضو به کمیسیون فرهنگی بود که محمد مهدی فروردین نماینده فیروزآباد با رای اعضای کمیسیون برای پیگیری مسائل ورزشی به کمیسیون فرهنگی منتقل شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: در این جلسه همچنین کمک‌های نقدی اشخاص حقیقی و حقوقی به سازمان فنی و حرفه‌ای تصویب شد. زیرا پیش از  این مجوز کمک‌های مردمی به این سازمان اعطا نشده بود ولی با تصویب آن سازمان فنی و حرفه‌ای از ین پس می تواند کمک‌های مردمی را دریافت کند.

فلاحی با اشاره به بررسی لایحه الحاق یک تبصره به ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور درباره افزایش سن متقاضیان دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: قرار شد در این زمینه با سازمان‌های مربوطه مکاتبه شود.

 به گفته سخنگوی کمیسیون‌آموزش مجلس، سه مصوبه هم که پیش از این درباره اعطای سیم کارت رایگان کنترل شده به دانش آموزان مطرح بود نیز بررسی و تصویب شد.

وی  خاطرنشان کرد: از آنجا که آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی زیاد است، اعطای سیم کارت رایگان کنترل شده به دانش آموزان برای استفاده در شبکه شاد می‌تواند علاوه بر جلوگیری از این آسیب‌ها به آموزش مجازی آنها کمک کند. البته برای بهره مندی دانش آموزان از اینترنت رایگان با دولت مکاتبه لازم انجام شده و منتظر پاسخ دولت هستیم.