«علی وفایی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سقف پرداخت تسهیلات این بسته ۱۰۰ میلیارد ریال است و متقاضیانی که آن را دریافت میکنند از یک فرصت ویژه چهار ماهه تنفس در بازپرداخت برخوردار میشوند.
وی ادامه داد: این تسهیلات به منظور رونق بخشی به تولید و فضای کسبو کار، تامین سرمایه در گردش موردنیاز بابت تامین مواد اولیه و حمایت از نیروی کار شاغل در نظر گرفته شده است.
وفایی اظهار داشت: مبلغ تسهیلات مطابق با نیازسنجی بنگاه اقتصادی متقاضی و بر اساس صورتهای مالی و کیفیت فعالیت و چرخش مالی درخواستکننده تسهیلات، حداکثر تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال به ازای شرکتهای تعاونی و حداکثر تا سقف ۴۰ میلیارد ریال بابت شرکتهای خارج از تعاون، حداکثر تا سقف ۲۰ میلیارد ریال بابت اشخاص حقیقی بخش تعاون و تا سقف ۱۰ میلیارد ریال بابت سایر فعالان اقتصادی بر اساس چارچوب ضوابط و مقررات اعتباری بانک پرداخت میشود.
وی عنوان کرد: نرخ تسهیلات اعتباری جهش تولید با نگاه حمایتی از بخش تعاون، ۱۵ تا حداکثر ۱۶ درصد برای تعاونگران ۱۷ تا حداکثر ۱۸ درصد برای سایر فعالان اقتصادی بر اساس عقد مرابحه پیشبینیشده که دوره بازپرداخت آن حداکثر ۲۴ ماه پس از چهار ماه تنفس است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان مرکزی افزود: تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون استان مرکزی در سال ۹۸ حدود پنج هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بود که این میزان نسبت به سال ۹۷ با رشد ۱۰۰ درصدی همراه بود.
وفایی تصریح کرد: پارسال ۷۸ درصد از تسهیلات پرداختی این بانک به بخش تعاون تعلق گرفت که این رقم قابل توجه است.
بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک ۱۰۰ درصد دولتی در راستای حمایت از بخش تعاون کشور برای نیل به تحقق سهم ۲۰ درصدی حوزه تعاون در اقتصاد در سال ۸۸ و مطابق با سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی شکل گرفته است و مطابق اساسنامه، ۷۰ درصد خدمات این بانک مختص بخش تعاون و ۳۰ درصد برای سایر بخشها است.
بانک توسعه تعاون در استان مرکزی دارای ۱۱ شعبه و سه باجه است.