به گزارش ایرنا به نقل از شبکه «المیادین»، گروههای مختلف فلسطینی روز دوشنبه در بیانیه پایانی این نشست، با ابراز تعجب از فریب دینی که برخی حکمرانان عرب برای توجیه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی استفاده میکنند، تاکید کردند که این تلاشهای ناشایست برای فریب مردم آگاه و مقاومت و به انحراف کشیدن «قطبنمای دشمنی» با رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن واحد امت اسلامی، موفق نخواهد بود.
این جریانهای فلسطینی با اشاره به گام برداشتن برخی دولتهای عربی برای تسریع در عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به ویژه توافق امارات با اشغالگران در جریان پروازهای تجاری و اجازه دادن عربستان جهت عبور هواپیماهای صهیونیستی از مکانهای مقدس و پاک ما مسلمانان، خواستار اقدام فوری ملتهای عرب و اسلامی برای رد عادیسازی روابط با صهیونیستها و مخالفت با سازشکاران شدند.
آنها در این بیانیه با اشاره به وضعیت شیوع «ویروس کرونا»، از نقش برجسته سازمانهای دولتی در غزه که به رغم محاصره و کمبود منابع موجود به دلیل محاصره این باریکه توسط رژیم صهیونیستی، با پشتکار و سختکوشی برای مقابله با این بیماری همهگیر بصورت شبانه روزی تلاش میکنند، قدردانی کردند.
جریانهای فلسطنی از سازمان ملل و نهادهای بینالمللی خواستند که برای از بین بردن محاصره ظالمانه غزه، اشغالگران را تحت فشار قرار دهند و از تشکیلات خودگردان فلسطین نیز خواستند تا به منظور لغو اقدامات اعمال شده علیه غزه بکوشد تا مردم بتواند در برابر اشغالگران مقاومت و از خطر بیماری همهگیر کرونا عبور کنند.
بیانیه جریانهای فلسطینی همچنین تبلیغات کاذب آمریکا علیه «جنبش حماس» را که عمداً اطلاعات نادرست منتشر میکند، محکوم کردند و این اقدام واشنگتن را تلاشی ناامیدانه برای تحریف تاریخ مردم، مبارزات جناحها و نیروهای مقاومت فلسطینی دانستند.
جریانها و گروههای فلسطینی شرکت کننده در نشست بیروت، بر وحدت حقیقی و مقاومت همه جانبه با عادیسازی و سازشکاران با صهیونیستها تاکید کردند و گفتند که مردم ما بر همهگیری کرونا پیروز خواهد شد، همانگونه که در چندین مرحله بیماری همهگیر اشغالگری را شکست دادهاند.
جریانهای فلسطینی همچنین وضعیت میدانی شیوع کرونا در غزه و کشف مواردی از مبتلایان در بین ساکنان آن را مورد بررسی قرار دادند و اعلام کردند که این امر مسئولیت سازمانهای دولتی در غزه را افزایش میدهد.
گروههای مقاومت فلسطین در این بیانیه با مهم دانستن نتایج نشست ملی در بیروت و رام الله تاکید کردند که نیاز است اقدامات عملی یعنی بازسازی تشکیلات فلسطینی با مشارکت همه فلسطینیان بدون استثنا و بدور از فردگرایی انجام شود.
آنها همچنین خواستار تدوین یک برنامه جامع ملی مبنی بر انحلال بندهای " توافقنامه اسلو "، پایبندی به گزینه مقاومت در همه اشکال و عقبنشینی تشکیلات خودگردان فلسطین از به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر اسرائیل و جلوگیری از اقدامات اتخاذ شده علیه غزه شدند.
نشست رهبران جناحهای فلسطینی از جمله «جنبش مقاومت اسلامی فلسطین» (حماس) به مسئولیت "اسماعیل هنیه" رئیس دفتر این جنبش، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، معاون دبیرکل جبهه مردمی و معاون دبیرکل جبهه دمکراتیک فلسطین پنجشنبه هفته گذشته در بیروت پایتخت لبنان برگزار شد.