محمد فیضیان روز دوشنبه به رسانه ها اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته طی سال های گذشته، تجهیز آزمایشگاه مرکزی، اصلاح آیین نامه های پژوهشی،گسترش فعالیت علمی با رویکرد کیفی و کوشش هیات علمی، این دانشگاه برای اولین بار در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز قرار گرفت.
وی افزود: اصلاح آییننامههای ارتقاء پایه ترفیع سالیانه و تشویقی، تسهیل همکاریهای بینالمللی شامل مامور نمودن اعضای هیات علمی، راهاندازی مجلات علمی پژوهشی به ویژه انگلیسی زبان، افزایش پهنای باند اینترنت، راهاندازی مرکز نوآوری، تجهیز آزمایشگاه مرکزی و مرکز تحقیقات بلوط، پژوهشکده زنبور عسل از جمله فعالیت و برنامهریزیهای انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری این دانشگاه بوده که نقش مهمی در کسب این موفقیت داشته است.
وی عنوان کرد: تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی دانشگاهها است که جهت ارزیابی ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز را از دانشگاهها و بخشی را به واسطه نظرسنجی، اطلاعات پژوهشی و استنادات پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه میکند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: تا سال ۲۰۱۴ یک دانشگاه کشور، ۲۰۱۵ دانشگاه های صنعتی شریف و صنعتی اصفهان، ۲۰۱۶ هشت دانشگاه، ۲۰۱۹ تعداد ۲۹ و سال ۲۰۲۰ تعداد ۴۰ دانشگاه کشور در رتبه بندی تایمز قرار داشتند.
فیضیان ادامه داد: اکنون با ورود هفت دانشگاه جدید، شاهد حضور۴۷ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع یکهزار و ۵۲۷ دانشگاه برتر از ۹۳ کشور هستیم که دانشگاه لرستان نیز در این فهرست با رتبه یکهزار و ۲۰۰ در جمع دانشگاه های برتر دنیا قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان افزود: برخی دانشگاه های کشور از جمله لرستان، علوم پزشکی کردستان، محقق اردبیلی، علوم پزشکی کرمان، اراک، حکیم سبزواری، رازی کرمانشاه، تربیت معلم شهید رجائی و سیستان و بلوچستان سال گذشته در رتبهبندی ۲۰۲۱ تایمز نبوده اند.
فیضیان اظهار داشت: به تازگی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام( ISC ) نیز جایگاه جدید دانشگاه لرستان ۱۰ رتبه ارتقاء یافته و در بین دانشگاههای جامع، از رتبه ۵۰_۴۲ به رتبه ۴۰_۳۱ رسیده است.
اکنون ۱۹۴ رشته تحصیلی در دانشگاه لرستان فعال است که از این مجموع ۴۹ رشته در مقطع دکترای تخصصی، رشته دامپزشکی در مقطع دکترای حرفه ای، ۷۹ رشته کارشناسی ارشد و ۶۵ رشته در مقطع کارشناسی ارایه می شود.