وحید حسینزاده روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۷۵۰ دانش آموز معلول و ۲ هزار و ۶۶۳ تحت پوشش خدمات اجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران قرار دارند.
وی گفت : همچنین یکهزار و ۳۴۳ دانش آموز ابتدایی این استان که خدمات اجتماعی و یکهزار و ۶۴۹ دانش آموز نیز که خدمات توانبخشی دریافت می کنند، از گوشی هوشمند تلفن همراه بیبهرهاند و در مقطع راهنمایی نیز ۶۹۸ محصل که خدمات اجتماعی و ۵۷۴ دانش آموز خدمات توانبخشی می گیرند تجهیزات هوشمند برای کلاس های مجازی ندارند.
معاون بهزیستی مازندران افزود : ۶۲۲ دانش آموز تحت پوشش خدمات اجتماعی بهزیستی مازندران و ۵۲۷ محصل تحت پوشش خدمات توانبخشی این اداره کل نیز که در مقطع متوسطه مشغول تحصیل هستند فاقد ابراز هوشمند هستند.
حسین زاده با اعلام این که بیشترین تعداد این دانش آموزان فاقد تجهیزات هوشمند از شهرستان بابل هستند ، توضیح داد : ۵۵۰ دانش آموز این شهرستان در هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه که از خدمات توانبخشی بهره می گیرند و ۱۸۱ دانش آموز که خدمات اجتماعی دریافت می کنند، گوشی هوشمند ندارند.
وی گفت : اگر چه سازمان بهزیستی کشور برای خرید ۱۴ هزار دستگاه تبلت اعتبار دریافت کرده است ولی هنوز این اعتبارات بین استان ها تقسیم نشده است.
معاون اجتماعی بهزیستی افزود : با وجود اینکه بخشی از دانشآموزان معلول ذهنی هستند و شاید نیازمند استفاده از تجهیزات هوشمند نباشند ، اما داشتن چنین تجهیزاتی برای اکثر دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی استان که شامل معلولان جسمی، کودکان بی سرپرست، و فرزندان زنان سرپرست خانوار هستند ، ضروری است.
وی ادامه داد : با وجود رایزنی های متعدد با خیرین و حوزه های اقتصادی ، تاکنون هیچ تجهیزات هوشمندی به دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی اعطا نشد.
آموزش و پرورش مازندران پیش از این اعلام کرد که بهزیستی و کمیته امداد استان برای تهیه ۶ هزار دستگاه گوشی هوشمند و تبلت برای دانش آموزان نیازمند متعهد شده انند.
معاون بهزیستی مازندران همچنین گفت : اغلب دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی حتی در میان اعضای خانواده نیز از تجهیزات هوشمند بی بهره هستند و به همین دلیل جلوگیری از افت تحصیلی آنان به دغدغه اصلی برای مجموعه تبدیل شده است.
حسین زاده گفت که بهزیستی مازندران علاوه بر این دانش آموزان زیر پوشش ، به ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده دانش آموز و ۱۱۰۰ دانشجوی خدمات می دهد.