شیراز- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: ۱۲ کلاس پیش‌ساخته برای جایگزینی کلاس‌های چادری مدارس عشایری، به نقاط مختلف استان فارس ارسال شد.

به گزارش ایرنا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، فرهاد اسماعیلی در مراسم بارگیری و انتقال ۱۲ کلاس پیش‌ساخته کانکسی به نقاط مختلف استان فارس، گفت: این کانکس‌ها به تمام تجهیزات روز کمک آموزشی، سیستم گرمایی و سرمایی، لپ‌تاپ، ویدیو پروژکتور و اینترنت مجهز هستند و جایگزین کلاس‌های چادری مدارس عشایری استان فارس می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: برای هر کانکس حدود ۱۲۰میلیون تومان و جمعاً حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به مناطق عشایری استان فارس هزینه شد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان گنج‌هایی هستند که می‌توانند تحولات عظیمی در جامعه بشری ایجاد کنند، گفت: وقتی چادرهای سفید در دشت ها و مراتع  برپا شد، کسی تصور نمی‌کرد در آنجا کاخ دانایی برافراشته شود و این حاصل عشق معلمان است که سر منشا آن به تلاش‌های مرحوم  محمد بهمن‌بیگی بازمی‌گردد.

اسماعیلی با تاکید بر اهمیت به کارگیری معلمان توانمند گفت: وظیفه اجتماعی و مسئولیتی، دینی و انسانی ایجاب می‌کند به‌سرعت شکاف‌ها را برطرف کنیم و  تجهیزات و امکانات کافی را برای تحقق عدالت آموزشی برای دانش آموزان عشایری فراهم سازیم.

کانکس عشایری سهم ۷ شهرستان فارس

رئیس آموزش و پرورش عشایری استان فارس نیز در این مراسم ابراز داشت: این کلاس‌های پیش‌ساخته به مدارس عشایری فسا، کازرون، نورآباد، فیروز آباد، فراشبند، قیروکارزین و داراب منتقل خواهند شد.

بهنام حیدری گفت: دانش‌آموزان کوچ‌رو در فصل زمستان از این کلاس‌های پیش‌ساخته استفاده می‌کنند و در فصل بهار و تابستان به دلیل کوچ عشایر، از کلاس‌های چادری استفاده خواهند کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون یک‌سوم مدارس عشایری فارس مجهز به این کانکس‌ها شده اند، گفت: در سال تحصیلی جاری بیش از ۱۲هزار دانش‌آموز در ۷۶۰ مدرسه عشایری استان مشغول به تحصیل هستند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان فارس افزود: از این جمعیت دانش‌آموزی عشایری ۴هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز در دوره متوسطه اول و دوم مراکز شبانه‌روزی مشغول به تحصیل هستند و مابقی نیز در مدارس ایتدایی عشایر سیار امر تعلیم و تربیت را دنبال می‌کنند.

حیدری بیان کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت متبوع، با توجه به کم‌جمعیت بودن مدارس عشایری و تدریس در فضای باز مدارس، آموزش در مدارس عشایری ابتدایی به صورت حضوری برگزار می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش عشایر استان فارس ادامه داد: همزمان با شیوع ویروس کرونا در اسفندماه، مراکز شبانه‌روزی نیز تعطیل شدند و به دلیل کوچ عشایر و لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا به‌منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سلامت دانش‌آموزان تاکنون موفق به بازگشایی این مدارس نشده‌ایم.