رضا فرازی روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: برخی کشاورزان با قوانین ساخت و ساز و تغییر کاربری در اراضی کشاورزی آشنا نیستند و بدلیل خوش آب و هوا بودن این شهرستان ساخت و ساز در اراضی کشاورزی شهرستان فیروزکوه افزایش یافته است.
وی افزود: از ابتدای امسال تعداد قابل توجهی پرونده بدلیل تغییر کاربری در اراضی کشاورزی صادر شده که بخش زیادی از این پرونده ها اجرایی و عملیاتی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه ادامه داد: تیمهای گشت زنی امور اراضی این شهرستان با فعالیت شبانه روزی خود با هر گونه ساخت و ساز و تغییر کاربری در اراضی کشاورزی برخورد قانونی میکنند.
وی با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید محصولات باغی همچون گیلاس، شلیل و زردآلو است تاکید کرد: برخی از کشاورزان تمایل دارند که در کنار اراضی کشاورزی نسبت به احداث بنا همچون آلاچیق اقدام کنند که این اقدام خلاف قانون است و با این اقدامات که موجب کاهش تولید محصولات کشاورزی می شود برخورد قانونی صورت می گیرد.
به گفته وی، بیشتر تخلفات در اراضی کشاورزی ساخت و سازهای غیرمجاز همچون بنا، آلاچیق و محوطه سازی است که با این تخلفات برخورد می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه ادامه داد: در همین هفته گذشته در منطقه سیمین دشت ۲ هکتار از اراضی کشاورزی به چرخه تولید محصولات کشاورزی بازگشت.
وی خاطرنشان کرد: با دستور دادستان شهرستان و در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی تعداد ۳ مورد حکم قطعی قلع و قمع در این منطقه صادر و اجرایی شد.
فرازی تاکید کرد: اراضی کشاورزی به تولید محصولات اختصاص دارد و هر گونه تغییر کاربری در این اراضی ممنوع و با متخلفان نیز طبق قانون برخورد خواهد شد.
شهرستان فیروزکوه در شمال شرقی پایتخت واقع شده است.
این شهرستان با آب و هوایی مناسب یکی از مناطق ییلاقی استان تهران محسوب می شود.