شاکر احمدیان چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۷۰ درصد از نخلستانهای خرمشهر رقم استعمران هستند که رقمی زودرس است و محصول آنها به صورت نوبرانه وارد بازار میشود.
وی میزان برداشت خرما از هر هکتار از نخلستانهای خرمشهر را پنج تن پیشبینی کرد و افزود: طبق برآورد انجام شده در سال جاری ۶ هزار و ۵۰۰ تن خرما از نخلستانهای خرمشهر برداشت شود.
احمدیان در ادامه گفت: امسال به منظور حمایت از نخلداران و کشاورزان خرمشهری قیمت خرما نسبت به سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافت.
وی با بیان اینکه هزینه حمل و نقل و تهیه صندوق به عهده کارگاه بسته بندی خرما است گفت: در حال حاضر یک کارگاه بسته بندی خرما در روستای معمره صنگور خرمشهر برای خرید خرما آمادگی دارد.
معاون فنی جهاد کشاورزی خرمشهر اظهار داشت: قیمت توافقی خرید خرمای رقم استعمران درجه یک هر کیلوگرم ۷۳ هزار ریال و خرمای درجه ۲ حدود ۱۵ درصد کمتر از خرمای درجه یک تعیین شده و قیمت خرمای درجه سه توافقی خواهد بود.
احمدیان تولید خرمای سال گذشته شهرستان خرمشهر را ۲ هزار و ۵۰۰ تن اعلام کرد و گفت: پارسال یکهزار و ۸۰۰ تن خرمای مازاد بر نیاز کشاورزان خرمشهری خریداری شد.
معاون فنی جهاد کشاورزی خرمشهر در ادامه گفت: در سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ تن خرما از شهرستان خرمشهر به کشورهای اروپایی صادر شد.
احمدیان عمدهترین ارقام صادراتی خرما از این شهرستان را استعمران و زاهدی بیان داشت و گفت: استعمران، زاهدی، بریم، خضراوی، بلیانی، برحی، قنطار، سویدانی، خصاب، عویدی، لیلوی، دیری، یوزی، شکرا، اشگر، فرسی و حلاوی، از عمده ارقام خرمای تولیدی شهرستان خرمشهر هستند.
شهرستان خرمشهر سه هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستان دارد که از این میزان ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار از آن بارور و یک هزار و ۶۰۰هکتار به صورت نهال یا غیر بارور هستند.
عمده نخلستان های بارور در خرمشهر از نوع تجاری استعمران است.
شهرستان خرمشهر ۴۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد.