معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی روز سه شنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر این اساس از این پس با تورگردانانی که این ممنوعیت را نادیده بگیرند به شدت برخورد می شود زیرا در این نوع تورهای هیچ سازو کار و ایمنی برای افراد وجود ندارد و حال آنکه گردشگران هم بیمه نبوده و کمتر پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.
ابوالفضل اسماعیلی افزود: از ابتدای امسال ۳ تن از افرادی که در خراسان شمالی اقدام به برگزاری تورهای غیرمجاز کرده بودند، شناسایی و به نیروی انتظامی معرفی شدند تا اقدامات لازم در خصوص آنها انجام شود.
وی با انتقاد از تبلیغات مجازی این تورها، گفت: علیرغم ممنوعیت برگزاری هر نوع تور در استان، متاسفانه برخی افراد اقدام به تبلیغ تورهای غیرمجاز گردشگری در فضای مجازی می کنند و حال آنکه مردم باید بدانند این تورها به دلیل رعایت نکردن استانداردهای مصوب گردشگری ممکن است موجب تضییع حقوق گردشگران و خانوادهها و صدماتی به آنان در طول سفر شود، که جبران پذیر نباشد.
اسماعیلی به اعطای مجوز فعالیت به ۲۴ موسسه گردشگری و ۳۸ راهنمای تور در استان اشاره کرد و گفت: تمام این مراکز و افراد مرتبط ملزم به رعایت مصوبات ستاد کرونا در زمینه گردشگری هستند و تا کنون نیز این مصوبات را رعایت کرده اند.
خراسان شمالی طبیعتی بکر و دست نخورده دارد که مورد توجه گردشگران و طبیعت دوستان است.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۳۵ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
خراسان شمالی از اوایل مردادماه گرفتار وضعیت قرمز همهگیری کرونا شده است که این وضعیت همچنان تداوم دارد.