جعفر سالارینسب روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: شرکتهای توزیع کننده و عاملان توزیع گاز مایع باید در سریعترین زمان ممکن، سیلندرهای گاز مایع مورد نیاز را عرضه کنند.
وی افزود: در این خصوص هیچگونه کوتاهی، سهلانگاری و توقفی از سوی شرکتهای توزیعکننده و عاملان توزیع گاز مایع قابل قبول و پذیرفته نیست.
سالارینسب تصریح کرد: در صورت هرگونه اخلال در توزیع سیلندر گاز مایع از سوی شرکتهای توزیع کننده و عاملان توزیع گاز مایع، موضوع از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری استان مورد پیگیری قانونی قرار گیرد.
وی یادآور شد: انتظار میرود دستگاههای نظارتی ذیربط در پیگیری مسایل مرتبط با توزیع نامناسب گاز مایع، با شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی چهارمحال و بختیاری همکاری مجدانه داشته باشند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: استفاده از گاز ال. پی. جی. (LPG) در بخشهایی غیر از مصرف خانگی ممنوع است.
وی گفت: در صورت فروش سهمیه گاز در نظر گرفته شده برای مصرفکنندگان واقعی در بخشهای دیگر، گاز مایع مورد نیاز خانوارها با کمبود مواجه میشود.
سالارینسب، توزیع سیلندر گاز مایع بر مبنای شبکه مشخص شده را ضروری اعلام و تاکید کرد: در غیر این صورت میتوان موضوع را به اخلال در نحوه توزیع نسبت داد.
وی با اشاره به مشخص بودن آمارخانوارها و تعداد مصرفکنندگان ثبتنام شده در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی به نشانی اینترنتی newtejaratasan.niopdc.ir افزود: با توجه به اجرای طرح توزیع الکترونیکی سلیندر گاز مایع در استان، از سایر خانوارها و مصرفکنندگان صنفی و صنعتی مجاز ثبتنام نشده درخواست میشود تا در سریعترین زمان ممکن نسبت به ثبتنام در این سامانه اقدام کنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هماینک قیمت هر سیلندر ۱۱ کیلویی گاز مایع ۹۷ هزار ریال است.
سالارینسب نظارت بر قیمت فروش سیلندرهای گاز مایع را با سازمان صنعت، معدن و تجارت دانست و یادآور شد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این حوزه با شماره ۱۲۴ بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تماس بگیرند.
معاون نظارت و بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۳۶۸ بازدید از شرکتهای توزیع کننده و عاملان توزیع گاز مایع در استان انجام شده است.
بیژن بهرامی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: در این بازدیدها چهار متخلف شناسایی و با پروندهای به ارزش ۸۴ میلیون و ۹۰۰ هزار ریال به علت عرضه خارج از شبکه، گرانفروشی و درج نکردن قیمت به ادارهکل تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
وی اظهار داشت: برای نظارت بر نحوه توزیع سیلندرهای گاز مایع در چهارمحال و بختیاری گشتهای مشترک از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت گاز، ادارهکل تعزیرات حکومتی و ادارهکل استاندارد استاندارد انجام میشود.
بهرامی تصریح کرد: مردم میتوانند هرگونه شکایت درخصوص نحوه توزیع، گرانفروشی، صادر نکردن فاکتور و سایر موارد مرتبط را از طریق سامانه سه رقمی ۱۲۴ گزارش و یا از طریق فاکس به شماره ۰۳۸۳۲۲۲۵۳۰۰ به دفتر معاونت نظارت و بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.