رحیم کریمی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، مجلس را خانه امید ملت نامید و اظهارداشت: این خانه امید اگر به سمت و سوی حاشیهها و طرحهای بدون اولویت عمومی برود، مردم را سرخورده و ناامید میکند.
به گفته وی نمایندگان بهترین مرجع و جایگاه آگاهی یافتن از مشکلات و مطالبات مردم هستند به شرطی که فارغ از جناح بندیهای سیاسی، منابع مردم و نظام اسلامی را قانونگذاری و تصمیمهای خود در نظر بگیرند.
کاندیدای مرحله دوم انتخابات مجلس یازدهم سمیرم ادامه داد: با وجود شرایط دشوار اقتصادی امروز دیگر پذیرفته نیست شعار بدهیم و عمل نکنیم بلکه عملگرایی است که میتواند مشکلات را حل کند و نجاتبخش باشد.
کریمی کار جهادی را لازمه تحول بنیادین در بخشهای مختلف بویژه مسائل اقتصادی برشمرد و گفت: متاسفانه برخی جریانها حتی با نام کار و مدیریت جهادی هم مشکل دارند در حالی که ثمره این نوع جهادگریها است که ثابت شده موثر بودهاند.
نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شهرستان سمیرم با بیان اینکه امروز حدود ۷۵ درصد اقتصاد در دست دولت است، ادامه داد: اما این نمایندگان هستند که میتوانند با نظارت و پیگیریهای مداوم و دقیق در سر و سامان بخشیدن به اقتصاد کلان نقش ایفا کنند.
کریمی با یادآوری اینکه در یک دهه گذشته شدت شکاف طبقاتی بیشتر شده است، خاطرنشان کرد: این درحالی است که شعار مجلسها و دولتها بحث تحقق عدالت بوده است اما چون این نوع سخنان بیشتر بازی با الفاظ بوده، عدالت در عمل محقق نشده و در واقع کارها بیشتر شعاری بودهاند.
این نامزد انتخابات شهرستان سمیرم تصریح کرد: نمایندگان مجلس یازدهم باید به دور از کلیگویی در مسیر تحقق کاهش بیعدالتی گام بردارند و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.
وی یکی از رویکردهای جدی مجلس جدید را توجه به خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی برشمرد و گفت: ثمره توجه به این نهاد تاثیرگذار اولیه کاهنده بسیاری از مشکلات و مسائل اجتماعی و فرهنگی ثانویه خواهد بود.
کریمی ترویج سبک زندگی مناسب، تسهیل ازدواج جوانان و اشتغالزایی را وابسته به تسهیل در امور اقتصادی دانست و گفت: تا زمانی که مجلس و دولت فقط برای همان دوره چهار ساله و هشت ساله خود برنامه ریزی کنند وضعیت همین است و شرایط مطلوب نخواهد شد.
نامزد راهیافته به دور دوم انتخابات مجلس در سمیرم به اشاره به مسائل حوزه انتخابیه و تصریح کرد: طرح یکپارچهسازی زمینهای کشاورزی را با استفاده از نیروهای جوان و توانمندیهای موجود در برنامه کاری خود قرار خواهم داد.
کریمی موقعیت خوب و قرار گرفتن در حاشیه رودخانههای گندمان و شمسآباد را از مزیتهای غرب سمیرم ذکر کرد و گفت: با وجود زمینهای بکر، حاصلخیز و شرایط اقلیمی مناسب با یکپارچه سازی مزارع کشاورزی اطراف شهر ونک در قالب یک شرکت سهامی زراعی میتوان از حدود بیش از یکهزار هکتار زمین که در شرایط فعلی از بهرهوری بالایی ندارند استفاده بهینه داشت و اشتغالزایی کرد.
وی تلاش برای جذب سرمایهگذار یا تعاونی برای راهاندازی واحدهای مختلف دامی را از دیگر برنامههای خود برشمرد و افزود: صنایع تبدیلی و غذایی در شهر سمیرم نداریم و نداشتن همین مهم ضررهای زیادی را به صنعت و کشاورزی شهرستان وارد کرده است.
وی صنعت روزآمد گردشگری را سودبخش برای منطقه خوش آب و هوای سمیرم دانست و گفت: هر چند در موضوع جذب گردشگر و تامین زیرساختها کارهایی انجام شده اما ظرفیت شهرستان سمیرم در این صنعت بقدری بالاست که فعالیتها چندان شاخص نبودهاند و همچنان کمبودها در این بخش مشهود است.
در انتخابات دوم اسفندماه سال گذشته مجلس یازدهم، رحیم کریمی با پنج هزار و ۹۵۹ رای و اصغر سلیمی(نماینده مجلس دهم) با ۵ هزار و ۹۰۸ رای حایز کسب بیشترین آرا مردم این شهرستان شدند و به مرحله دوم راه یافتند.
۴۷ هزار سمیرمی در انتخابات دوره دهم مجلس، واجد شرایط رای دادن بودند که حدود ۴۴ هزار نفر در آن دوره پای صندوقهای رای آمدند.
حوزه انتخابیه سمیرم در استان اصفهان به مرکزیت سمیرم دارای چهار بخش وردشت، پادنا، مرکزی و پادنای بزرگ، ۶ شهر کُمه، سمیرم، بیده، ونک، حنا و فتح آباد و ۱۵۰ روستا و آبادی است که یک نماینده را راهی بهارستان خواهد کرد.
سمیرم با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارای ۹۰ هزار جمعیت ثابت و عشایری است و در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.