« جواد حمزهلو» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲ فقره از این مراکز مثبت زندگی ۷۰ درصد پیشرفت دارند و پیشبینی می شود تا یک ماه آینده به بهرهبرداری برسند و ۲ مرکزدیگر نیز در حال مناسبسازی مکان برای معلولان است.
رئیس بهزیستی خمین یکی از وظایف تاسیس مراکز مثبت زندگی را پایان دادن به سردرگمی مراجعان از جمله افراد دارای معلولیت دانست و گفت: با آغاز بهکار این مراکز دسترسی گروههای هدف به خدمات سازمان بهزیستی تسهیل میشود.
حمزهلو با اشاره به اینکه مراکز مثبت زندگی بزرگترین اقدام دولت تدبیر و امید در خدمت به جامعه هدف بهزیستی است، اضافه کرد: در مراکز مثبت زندگی خدمات ۲۲ گانه اجتماعی، توانبخشی، اشتغال و پیشگیری به مراجعهکنندگان ارایه میشود.
وی، الکترونیکی شدن فعالیتها و کاهش تردد غیرضروری مددجویان به بهزیستی را از ویژگی های مراکز مثبت زندگی بیان کرد.
رئیس بهزیستی خمین تصریح کرد: فعالیت مراکز مثبت زندگی، محلهمحور است و جانمایی آنها طوری انجام شده که چهار منطقه بنیاد، قورچی باشی، گوشه و آیت الله سعیدی شهرستان از مزایای خدمات این مراکز بهرهمند شوند.
حمزه لو افزود: راهاندازی و ایجاد مراکز مثبت زندگی بهعنوان اقدامی مطلوب و بدیع از سوی بهزیستی موجب تسریع در روند خدمترسانی ، یکپارچهسازی و یکسان سازی خدمات این سازمان به جامعه هدف میشود.
وی اضافه کرد: بهازای هر ۱۵۰ پرونده یک مددکار باید در مراکز مثبت زندگی مشغول به کار شود.
رئیس بهزیستی خمین گفت: امکان افزایش مراکز مثبت زندگی در شهرستان با توجه به افزایش پرونده های این مراکز وجود دارد.
صدور مجوز برای تاسیس مراکز خدمات بهزیستی (مثبت زندگی) به استناد بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بخشنامه شماره ۱۲۹۳۰۶/۹۸/۹۰۰ در نخستین روز دی ماه سال ۱۳۹۸، ایجاد این مراکز از اردیبهشت ماه امسال در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
هفت هزار نفر در خمین زیر پوشش نهاد حمایتی و خدماتی بهزیستی قرار دارند.