به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی ارتش، سرتیپ کیومرث حیدری صبح چهارشنبه در مراسم تجلیل از مدافعان سلامت نزاجا در سخنانی اظهار داشت: امروز میزبان عزیزانی هستیم که با اقتدا به امام حسین (ع) عزیزترین نفرات خانواده خود را در مسیر اعتلای کلمه الله و سالم ماندن دیگران اهدا کردند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: خانوادههای شهدای سلامت داغدار شدند ولی این ظاهر موضوع است و باطن آن این است که خداوند طرف معامله شهدا است و هرکس هم با خدا معامله کرد برنده معامله است.
حیدری ادامه داد: نیروی زمینی ارتش نیرویی است ولایی. نیرویی که ولایتمداری خودش را در عرصههای مختلف به منصه ظهور رسانده است. در ایجاد امنیت برای انقلابی که به تازگی به پیروزی رسیده بود نبردی نفسگیر با ضدانقلابی که از هر سو سربلند کرده بودند انجام داد.
فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در بحث مردمیاری نیروی زمینی نیروی منحصر به فردی است و امروز در بحث مقابله با ویروس کرونا از روز اول که وارد مقابله شد اعلام کردیم روحیه ما باید آفند به این ویروس باشد و نتیجه این روحیه این بود که نیروی زمینی توانست تهدید را به فرصت تبدیل کند و توانست یک قابلیت جدید ایجاد کند.
حیدری گفت: وقتی که کمبودی در جامعه احساس شد نیروی زمینی کارگاههای خود را تعطیل و شروع به تولید ماسک و مواد ضدعفونی کرد و توانست دستگاهی را تولید کند که در مدت زمان کم ویروس را در اماکن از بین ببرد.
وی خاطرنشان کرد: پای کار آوردن قدرت مثالزدنی یگانهای رفع آلودگی که توانستند در ۲۲ استان عملیات رفع آلودگی را اجرا کنند. ما ۲۸ بیمارستان مجهز نیروی زمینی پای کار آوردیم که هنوز هم پای کار هستند. اینها گوشههایی از اقدامات جهادی بود تا تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و بار دیگر به مردم ثابت شد نیروی زمینی تکیهگاه محکمی برای جامعه است.
فرمانده نزاجا با بیان اینکه این نیرو میتواند تهدید را تبدیل به فرصت کند، اظهار داشت: وقتی ما در ۲۲ استان ورود کردیم ۷۰۰ نقطه را شناسایی کردیم که دسترسی مردم برای چک و پایش راحتتر شود و بیمارستانهای صحرایی را در شهرهایی که نیاز داشتند ایجاد کردیم. در ۲۲۱ پادگان و مجتمع سازمانی نیروی زمینی توانست سرویسهای بهداشتی بدهد. امروز به جرات عرض میکنم ایمنترین مکانها پادگانهای نظامی و خانههای سازمانی هستند.
حیدری ادامه داد: نیروی زمینی که اصل اول فرماندهی در آن ولایت محوری است به جهتگیری ولی معظم فقیه نگاه کرده است و سعی کرده اولین یگانی باشد که در ولایت محوری پیشقدم باشد. نزاجا در بحث ویروس کرونا هم در آینده نزدیک مدال افتخارآفرینی از فرمانده کل قوا دریافت میکند.
وی با بیان اینکه در این عرصه نیروی زمینی پنج شهید مدافع سلامت تقدیم کرده است، تاکید کرد: ما مدیون خانواده شهدا هستیم. مجموعه سامانه فرماندهی که قوه عاقله ارتش است با ایجاد یک قرارگاه پدافند زیستی موجب بوجود آمدن این افتخارات شدند.
فرمانده نزاجا عنوان کرد: نیروهای خط مقدم در مقابله با کرونا نیروهای بهداشت و درمان هستند و من دست و پای آنها را میبوسم. در این زمینه مدیر بیمارستان هاجر نزاجا نام خود را با اقداماتی که انجام داد در تاریخ ماندگار کرد. بیمارستانهای منطقه ای نیروی زمینی هم در مقابله با کرونا حماسه آفریدند.
حیدری با اشاره به اقدامات معاونت آماد و پشتیبانی نزاجا در مقابله با کرونا گفت: اگر اقدامات این مجموعه نبود بهداشت و درمان هم نمیتوانست بخوبی کار خود را انجام دهد. مجموعههایی مانند جهاد نیروی زمینی هم کارهای نوآورانهای انجام دادند. امروز یگانهای جنگ نوین نیروی زمینی هم اثبات کردند علاوه بر مقابله با میکروب میتوانند با ویروس هم مقابله کنند.