به گزارش روز چهارشنبه اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، محمدعلی واقعی در نشست شورای معاونان این اداره کل گفت: طرح ملی آموزش از راه دور (آبا) با هدف جذب حداکثری بازماندگان از تحصیل و ارتقای نرخ پوشش تحصیلی افراد لازم التعلیم در استان اجرا میشود.
وی افزود: این طرح با استفاده از روش آموزش از راه دور و تجهیزات آموزش الکترونیکی، ظرفیتهای بومی و منطقهای و با مشارکت و همکاری موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد راهاندازی میشود.
وی بیان کرد: بازگشت دانشآموزان با استعداد و علاقهمند به تحصیل که به دلایلی از تحصیل بازماندهاند و ضرورت به روز شدن شیوههای آموزش سنتی و روی آوردن به شیوههای نوین آموزشی بر پایه تجهیزات و امکانات دیجیتالی و الکترونیکی از راه دور، از مهمترین دلایل و عوامل اجرای طرح آبا در خراسان جنوبی به شمار میرود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت ۹ مدرسه از راه دور در استان تصریح کرد: دسترسی به اتاق مناسب به عنوان کلاس درس، تجهیزات الکترونیکی مانند تلویزیون، لپ تاپ یا تبلت، تعدادی میز و نیمکت، دسترسی به اینترنت و همچنین یک فرد به عنوان تسهیلگر برای نظارت بر امور آموزشی، به منظور راهاندازی این پروژه کافی است.
وی گفت: در این طرح فایلهای آموزشی از طریق امکاناتی چون فلش مموری و هارد اکسترنال که قابل اتصال به سیستم تلویزیونی خواهد بود از سوی تسهیلگر در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد و جلسات رفع اشکال با حضور معلمان به صورت آنلاین برای این افراد برگزار میشود.
واقعی اجرای راحت طرح در دورافتادهترین روستاهای با حداقل دسترسی و فاقد امکانات زیرساختی چون اینترنت و آموزش به صورت آفلاین را از دیگر مزایای آبا دانست و عنوان کرد: امید است با مشارکت خیرین دلسوز و متعهد استان به ویژه خیرین مدرسهساز، بتوانیم گامهای بلند و موثری در تحقق این طرح ملی برداریم.