رضا شجاعی روز چهارشنبه در نشست کارگروه کلینیک صنعت خراسان رضوی افزود: از خرداد ماه سال گذشته کلینیک صنعت با دستور استاندار راهاندازی و مسوولیت آن مبنی بر شناسایی و عارضه یابی واحدهای تولیدی دارای مشکل در داخل و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی استان و تلاش برای بهبود وضعیت آنها برعهده این شرکت گذاشته شد.
وی ادامه داد: این کلینیک بهرهگیری از مشاوران و تشکلهای بخش خصوصی را در دستور کار قرار داد که در سامانه آن نام ۷۰۰ مشاور خبره درج شده و صاحب هر واحد تولیدی میتواند با ورود به سامانه مشاور خود را تعیین کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: در مرحله نخست ورود کلینیک صنعت برای رفع مشکل واحدهای تولیدی، پایش آنها به صورت ویزیت عمومی انجام میشود که این اقدام با همکاری انجمن بسیج مهندسین استان انجام میگیرد و در مرحله بعد عارضه یابی عمیق واحد تولیدی انجام میشود که در این بخش از گروههای تخصصیتر بهره گرفته شده و پروژه بهبود برای آنها اجرا میشود.
وی افزود: پروژه بهبود، الکترونیکی است، به این صورت که قراردادی بین واحد تولیدی و مشاور منعقد میشود و در صورتی که اجرای فرآیند بهبود لازم بود، به اجرا گذاشته میشود و در نهایت تولیدکننده نتیجه اقدامات برای حل مشکل خود را در سامانه ثبت میکند تا نظارت لازم در این زمینه انجام شود.
شجاعی ادامه داد: کلینیک صنعت خراسان رضوی پارسال عارضه یابی و بازگشت به چرخه تولید ۹۲۲ واحد راکد و نیمه راکد برای احیای فرصتهای شغلی از دست رفته هشت هزار و ۳۶۱ نفر را آغاز کرد که با اقدامات مناسب ۱۱۰ واحد تولیدی با اشتغال ۲ هزار و ۶۰۰ نفر به چرخه تولید بازگشتند.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون کلینیک صنعت استان پایش و عارضه یابی ۱۳۲ واحد تولیدی در هفت شهرستان خراسان رضوی را آغاز کرده که نتیجه آن تعریف ۲۴ پروژه بهبود و معرفی ۱۰۸ واحد به کارگروههای تخصصی مشاوره بوده است.