به گزارش ایرنا، حمدالله کریمی روز چهارشنبه در گفت و گوی خبری اظهار داشت: بحث اشتغال و بیکاری جوانان مهمترین مطالبه مردم شهرستان بیجار است و مسوولان باید به این مهم توجه ویژهای داشته باشند، ضمن اینکه براساس گفته کارشناسان، باید ظرفیتها را شناخته و آنها را مطابق با مطالبه مردم اولویتبندی کرد.
وی با اشاره به تلاش برای راهاندازی مجدد گلخانه قباسرخ با ۳۰۰ نفر اشتغالزایی بعد از ۱۰ سال تعطیلی، افزود: مجتمع فولاد گروس ۲ ماه است شروع به کار کرده و تلاش میکنیم شهرک صنعتی شماره ۲ بیجار و گندلهسازی یاسوکند نیز اجرا و احداث شود که تاثیر زیادی در افزایش اشتغالزایی خواهد داشت.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار با اشاره به تلاش برای افزایش سیلوهای گندم بیجار، یادآور شد: تکمیل، آسفالت و دوبانده کردن جاده بیجار - زنجان، بیجار - دیواندره در دست اجرا بوده و جاده بیجار - همدان نیز پس از ۴۰ سال به اتمام رسید.
کریمی احقاق حقوق مردم بیجار در بحث زنجیره فولاد کردستان را از دیگر اولویتهای خود در صورت کسب کرسی مجلس اعلام کرد و گفت: از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت، از حق مردم این شهرستان دفاع میکنم و اجازه نمیدهم یک مشت خاک آهن برای استفاده کارخانجات دیگر در مناطق مختلف از بیجار خارج شود.
وی تاکید کرد: تلاش میکنم شرکتهای صبانور را در قالب قوانین سازمان بورس اوراق بهادار، بورسی کنم تا شفاف در اختیار مردم قرار گیرد، ضمن اینکه تلاش میکنم معادن سنگ آهن بیجار را به نفع مردم شهرستان در قالب شرکتی فرابورس به ثبت برسانم.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار افزود: براساس قانون اساسی ایجاد اشتغال برعهده دولت است اما روش مناسبی نیست و باید بخث اشتغالزایی را به افرادی غیردولتی سپرد و من در همین راستا، در دوره دهم مجلس، در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت صمت پیگیر شدم تا اینکه برای شهرستان بیجار کارگزاریهای اشتغال در نظر گرفته شد، در حالیکه این کارگزاریها معمولا در مراکز استانها قرار دارند.
کریمی به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و درگیریهای آنها با بانکهای عامل در بحث تسهیلات سرمایه در گردش و وثیقه اشاره کرد و اظهار داشت: در دوره قبل با پیگیریهای انجام گرفته در کمیسیون اقتصادی مجلس، بخث اشتغال شهرستان بیجار را در اولویت کارهای خود قرار دادم و ضمن دعوت اعضای این کمیسیون به شهرستان، از جمله ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مطرح و مسائل و مشکلات کارخانه سیمان و شرکت گچ برطرف شد.
وی با بیان اینکه مهمترین و اولین شاخص در بحث توسعه، توسعه فکری است، افزود: در قوانین بودجه، آموزش و پرورش در سطح کلان مورد بیمهری قرار گرفته و بودجه تخصیصی به این وزارتخانه و توجه به معیشت معلمان در قیاس با سایر وزارتخانهها کمتر است.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار اضافه کرد: اگر دنبال توسعه هستیم باید توجه ویژهتری به دانشگاهها و آموزش و پرورش داشت و در این خصوص عملکرد خوبی ما در سطح ملی نداشتهایم اما طی دو سه سال اخیر، ۲۰ میلیارد تومان کارهای عمرانی در حوزه آموزش و پرورش بیجار انجام شده است.
کریمی با اشاره به اینکه موفق شدیم مرکز نوآوری و شکوفایی را با همکاری دستگاههای ذیربط افتتاح کنیم، گفت: در آموزش و پرورش باید به دنبال ایجاد فکر و ایده بود و فضیلت نیروی انسانی باید مورد توجه قرار گیرد.
آبادانی رمز مهاجرت معکوس به بیجار
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه از سال ۱۳۰۵ (ایجاد اداره ثبتاحوال در بیجار) تاکنون ۳۰۷ هزار سند ولادت در این شهرستان به ثبت رسیده است، اضافه کرد: براساس سرشمارس سال ۹۵، این شهرستان فقط ۸۹ هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت دارد.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار به سخنان رهبری در سفر سال ۸۸ به کردستان و شهر بیجار اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در آن سفر مهم، آبادانی بیجار را رمز ماندن در این شهرستان اعلام کردند و امروز همه باید در راستای تحقق این رمزگشایی گام برداریم.
کریمی با بیان اینکه مردم به دلیل مشکلات معیشتی زیاد، قادر به آباد کردن منطقه نیستند، افزود: مدیران و مسوولان باید فضا را برای عمران و آبادانی بیجار رقم بزنند تا مشکل مهاجرت جوانان رفع شود، ضمن اینکه این مهم نیازمند الزامات شهرنشینی است و هر وقت این الزامات ایجاد شد، موفق به رفع مشکل مهاجرت میشویم.
وی بر لزوم ایجاد فضای شادابی و امید به آینده در بین مردم و به ویژه جوانان شد و گفت: مساحت شهرستان بیجار ۶ هزار کیلومتر مربع (یک پنجم مساحت کردستان) است اما اعتبارات براساس میزان جمعیت در شهرستانها تخصیص مییابد که عادلانه نبوده و ظلم در حق مردم بیجار است.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار تاکید کرد: دولت با اشتغالزایی میتواند نقش مهمی در کاهش مهاجرت داشته باشد، همچنانکه امکانات تفریحی و بهداشتی لازم باید ایجاد و زمینه توسعه بخش کشاورزی نیز فراهم شود.
پرهیز از شعارزدگی و موازی کاری در حوزه جوانان
کریمی در ادامه با بیان اینکه در زمینه خدمت به جوانان و بانوان دچار شعارزدگی شدهایم اظهار داشت: موضوع جوانان یک بخث فرابخشی است اما در این حوزه دچار افراط و تفریط و موازی کاری هستیم.
وی بر لزوم تلاش برای ایجاد نشاط برای جوانان در کنار رفع بیکاری آنان، اضافه کرد: در مدت فعالیت خود در مجلس گذشته، توانستیم استادیوم ورزشی ۱۷ شهریور را پس از ۴۰ سال در حال بازسازی هستیم و استخر داخل آن نیز که به مدت هفت سال تعطیل شده بود، با یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار بازسازی میکنیم.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار تاکید کرد: در بحث بانوان نیز نقش مدیریتی آنان در بیجار طی سالهای اخیر پررنگتر شده و برای اوین بار بعد از انقلاب، در دوره خدمت بنده در مجلس شورای اسلامی، اولین بخشدار زن در بخش مرکزی بیجار منصوب شد و همچنان از ظرفیت بانوان در آینده استفاده خواهیم کرد.
نبود اتحاد مهمترین مانع سر راه توسعه کردستان
کریمی مهمترین مانع سر راه توسعه پایدار کردستان را نبود اتحاد و همدلی بین مسوولان و مدیران در بخشهای مختلف دانست و اظهار داشت: وحدت نظر ممکن و مطلوب نیست اما همه به عنوان بخشی از نظام اسلامی، وظیفه داریم در قالب یک هدف ارزشمند برای توسعه کشور و استان گام برداریم، همچنانکه اگر همدلی وجود داشته باشد، تمام موانع سر راه توسعه برداشته میشود.
وی خواستار پرهیز از باندبازی و سلیقهای عمل کردن در خدمت به مردم شد و تاکید کرد: باید مدیریتها در اختیار افراد شایسته و شایستهسالاری ملاک انتخاب مدیران باشد و با نگاهی دلسوزانه و از روی تعامل و همبستگی برای پیشرفت استان گام برداشت.
کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیجار با بیان اینکه از ظرفیت نمایندگی مجلس در استان به خوبی استفاده نمیشود، افزود: از طریق وزارت کشور و استانداری یک سال دنبال ایجاد دبیرخانه مجمع نمایندگان مجلس استان بودم تا مردم و مسوولان به نمایندگان دسترسی بهتری داشته باشند.
کریمی به ارتباط و تعامل خوب خود با دیگر نمایندگان حوزههای انتخابیه استان در دوره گذشته اشاره کرد و گفت: خود را ملزم میدانم در صورت راهیابی مجدد به مجلس، نهایت همکاری را با نمایندگان مردم استان داشته باشم، چراکه کوچکترین اختلاف به نفع کردستان و از جمله شهرستان بیجار نیست.
وی از مردم بیجار خواست مشارکتی پرشور در انتخابات داشته باشند و یادآور شد: با شرکت گسترده در انتخابات، شاهد امنیتی پایدارتر در کشور و از جمله در کردستان خواهیم بود و از این طریق راه برای توسعه بهتر استان هموارتر میشود.
قرار بود دور دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۹ فروردین امسال برگزار شود که بدلیل شیوع ویروس کرونا به ۲۱ شهریور موکول شد.
براساس نتایج شمارش آرای حوزه انتخابیه شهرستان بیجار در مرحله اول ۳۷ هزار و ۲۷۴ رای صحیح داشت که حمدالله کریمی (نماینده دور دهم) با کسب ۶ هزار و ۸۴۷ رای و علیرضا زندیان با پنج هزار و ۸۳۴ رای نتوانستند آرای لازم را کسب کنند در نتیجه انتخابات در این حوزه به مرحله دوم کشیده شد.
استان کردستان دارای پنج حوزه انتخابیه و ۶ کرسی در مجلس شورای اسلامی است که در انتخابات دوم اسفند تکلیف پنج کرسی شامل ۲ کرسی حوزه سنندج، کامیاران و دیواندره، یک کرسی سقز و بانه، یک کرسی قروه و دهگلان و یک کرسی مریوان و سروآباد مشخص شد.