به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری گفت: شهرداری به عنوان یک شتاب دهنده می تواند با کمک به کسب و کارهای نوپا و کوچک برای اتصال به بازار با آنها سهامدار شود. در این صورت هم یک منبع مناسب درآمدزایی برای خود ایجاد خواهد کرد و هم در توسعه اشتغال برای جوانان نقش آفرینی خواهد داشت.
زیست بوم فناوری و نوآوری تهران امروز میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، محسن هاشمی رییس و شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران بود.
ستاری در حاشیه این تور فناورانه، حمایت شهرداری تهران از مراکز نوآوری را مناسب دانست در عین حال افزود: البته ما انتظار داریم خود شهرداری ها به عنوان شتاب دهنده به حوزه کسب و کارهای نوپا ورود کنند.
محسن هاشمی: مراکز نوآوری اشتغالزا هستند
رییس شورای شهر تهران نیز در حاشیه تور یک روزه بازدید از حلقه های فناورانه و نوآورانه شهر تهران بیان کرد: مراکز نوآوری در زمان تحریم ها و مشکلات اقتصادی باعث توسعه اشتغال در کشور شده اند.
محسن هاشمی افزود: ما هنوز برنامه ای برای حمایت از اجرایی شدن ایده های استارتاپی در حوزه مدیریت شهری به معنای واقعی نداریم اما این مفهوم به تدریج جای خود را در برنامه های شهری باز کرده است. برخی شهرداران در کشورمان اهمیت زیست بوم فناوری و حمایت از حوزه کسب و کارهای نوپا را در کشورمان به خوبی درک کرده اند، اظهار امیدواری کرد بقیه شهرداری ها نیز به این حوزه ورود کنند.
بازدید از دستاوردهای فناورانه کارخانه نوآوری آزادی به عنوان شاخصترین خانه استارتاپهای ایرانی و یکی از شناختهشدهترین هاب (قطب) های فناوری در ایران و خاورمیانه با وسعتی بیش از ۱۸ هزار متر مربع یکی از برنامه های این تور فناورانه بود.
از جمله مراکزی که در کارخانه نوآوری بازدید شد می توان به شتاب دهنده هم آوا، فضای کار اشتراکی زاویه، آی سینک و کارگاه نوآوری معماری و زندگی شهری (هفت و هشت) اشاره کرد.
برج فناوری بن تک نخستین برج فناوری بخش خصوصی مستقر در ناحیه نوآوری شریف مقصد بعدی این بازدید بود.
همچنین بازدید از دستاوردهای فناورانه ایستگاه نوآوری شریف از جمله پرسیس ژن شتاب دهنده واکسن، شتاب دهنده اکسین فعال حوزه تولید محتوا، استارتاپ استودیو فعال در حوزه فین تک، استارتاپ پینکت فعال حوزه میوه و شتاب دهنده دارویی توانا مستقر از جمله برنامه های امروز بود.