به گزارش ایرنا، بهزاد علیزاده در گفت و گویی خبری اظهار داشت: یک مجلس توانمند، قوی و یکپارچه با رای اعتماد و انتخاب وزرایی با تجربه و متعهد قادر به شکل دهی یک دولت توانمند است و این مجلس به اشخاص دارای صلاحیت لازم برای اداره یک وزارتخانه رای اعتماد می دهند.
وی افزود: مجلس توانمند و متحد باید هدایتگر دولت نیز باشد و اولین لازمه تشکیل چنین مجلسی با افزایش دامنه و قدرت انتخاب مردم ایجاد می شود تا مردم افرادی با مشخصات و ویژگیهای لایق مجلس قوی را انتخاب کنند.
علیزاده در مورد برنامه های خود در صورت راهیابی به مجلس هم یادآور شد: توسعه بخش های مختلف کشاورزی یکی از اولویتهای ویژه در شهرستان های حوزه انتخابیه است که تقویت سرمایهگذاری در زیرساختهای کشاورزی از جمله سرمایهگذاری در حوزه توسعه آبیاریهای نوین، مکانیزاسیون، افزایش فضاهای کشاورزی تحت کنترل مانند گلخانهها، کشت و توسعه گیاهان داروی و تولید محصولات مختلف کشاورزی براساس موقعیت و استعدادهای طبیعی هر منطقه از این جمله است.
وی پیگیری حذف موضوع قوانین مزاحم بهبود فضای کسب و کار در عرصه تولید کالا و خدمات را از دیگر اهم برنامه های خود در صورت ورود به مجلس برشمرد و یکی از اولویتهای خود در مجلس یازدهم را تلاش برای بهبود فضای کسب و کار دانست.
علیزاده با تاکید بر آنکه در صورت احراز رای مردم، شفافیت، صداقت، وفای به عهد را سرلوحه کار و عملکرد خود قرار خواهد داد، گفت: در صورت انتخاب برای پیدا کردن مجاری قانونی جدید و اصلاح قوانین قبلی در جهت تسریع تحقق خواسته ها و مطالبات مردم این حوزه تلاش می کنم.
وی افزود: هدف و نقش خطیر وکالت مردمی در صورت راهیابی به مجلس شورای اسلامی در سطح کلان نظارت بر توسعه امور کشور و درک مقتضیات کلی جامعه و مهمتر ارائه راه حل صحیح و عالمانه برای مسائل اقتصادی ، سیاسی، فرهنگی، رفاهی و درمانی حوزه انتخابیه ام است و هدفم همسو با فراهم کردن راهکاری قانونی برای درمان درد و رنج و پیگیری خواست های اساسی مردم و استفاده حداکثری از ظرفیت ها و پتانسیل منطقه خواهد بود.
وی اظهار داشت: پیگیر خواسته های مردم در سطح کلان کشوری خواهم بود و رفع یا کاهش مساله بیکاری و دغدغه اشتغال جوانان، مسکن خانواده و زوج های جوان، مشکلات راه ها، درمان، مشکلات آب و مسائل کشاورزی و پروژه های مربوطه، موضوع نفت و گاز ،ایجاد صنایع تبدیلی ، توسعه شهرک های صنعتی و دیگر مشکلات حوزه انتخابیه از عوامل ترغیب من برای شرکت در انتخابات مجلس بود.
علیزاده افزود: در صورت اقبال و تایید و آرای حداکثری مردم تمام تلاشم در جهت انسجام و اهتمام به مسائل ملی و منطقه ای و همچنین رشد و بالندگی حوزه انتخابیه در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی خواهد بود و با همراهی و همکاری ۲ نماینده دیگر استان به دنبال راهکار تحول آفرین و اثر گذار برای برون رفت از محرومیت و توسعه نیافتگی استان ایلام خواهم بود.
بهزاده علیزاده سابقه فرمانداری شهرستان دهلران را در سابقه دارد.
به گزارش ایرنا، حوزه انتخابیه دهلران دارای ۲۰۷ شعبه شامل ۱۴۱ شعبه ثابت و ۶۶ سیار است و در این دوره از انتخابات واجدانان شرایط ۱۳۳ هزار و ۵۴۲ نفر متشکل از ۶۸ هزار نفر مرد و ۶۵ هزار و ۵۴۷ نفر زن هستند.
با توجه به اطلاعیه شورای نگهبان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ شهریورماه خواهد بود و در استان ایلام هم ۲ نامزد حوزه انتخابیه دهلران به دور دوم راه یافتهاند.
دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه جنوب قرار بود فروردینماه برگزار شود که بدلیل شیوع کرونا به شهریورماه موکول شد.
در حوزه جنوب هیچکدام از نامزدها موفق به اخذ ۲۰ درصد آرای ماخوذه و ورود مستقیم به مجلس نشدند و بهزاد علیزاده با ۱۸ هزار و ۵۰۵ رای و صادق کرمی با ۱۶ هزار و ۳۷۲ رای به دور دوم انتخابات راه یافتند.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه همزمان با سراسر کشور در ۵۵۴ شعبه ثابت و سیار شهری و روستایی در نقاط مختلف استان ایلام در هر دو حوزه انتخابیه ایلام و دهلران برگزار شد.
استان ایلام دارای سه کرسی در مجلس شورای اسلامی است که ۲ کرسی آن متعلق به حوزه شمالی شامل شهرستان های ایلام، سیروان، چرداول، هلیلان، ایوان، مهران و ملکشاهی است و یک کرسی متعلق به حوزه جنوبی شامل شهرستان های دهلران، دره شهر، بدره و آبدانان است.
در حوزه شمال استان علیاکبر بسطامی با ۴۲ هزار و ۲۹۶ رای و سارا فلاحی با ۳۶ هزار و ۹۰۹ حائز بالاترین رای شدند که با تایید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، به طور مستقیم به مجلس راه یافتند.
۴۵۱ هزار نفر از مردم استان واجد شرایط شرکت در انتخابات دوم اسفند ماه امسال بودند که این از این تعداد ۳۱۷ هزار نفر در حوزه شمالی و ۱۳۴ هزار نفر نیز مربوط به حوزه جنوبی استان است.