به گزارش ایرنا، برای اجرای این طرح افزون بر ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی انجام شد و با راه اندازی آن بخشی از نیازهای جزیره قشم به محصولات بتنی و قطعات پیش ساخته بتنی تامین شد.
شرکت تولیدی توان تولید ۵۱ هزار و۸۴۰۰ تُن بتن معمولی، ۲ هزار و ۴۳۰ تُن تیرچه فولادی و ۲۰۰ هزار تُن محصولات بتنی غیرمسلح از بتن معمولی را در سال دارد.
در فرآیند اجرای این طرح ۶۰ نفر مشغول فعالیت بودند و با بهره برداری از آن ۳۰ نفر نیروی کار به صورت مستقیم مشغول به کار شدند.
رییسجمهوری در یک جلسه و از طریق ویدیو کنفرانسی ۱۴ طرح را در قشم با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال و اعتبار ارزی ۳۴۰ میلیون یورو در پنج بخش صنعت، نفت، گاز و انرژی، تولیدی، حملونقل، گردشگری و عمرانی افتتاح کرد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.