اردشیر شهرکی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: همچنین سطح زیر کشت محصولات باغی سیستان و بلوچستان از سال ۹۲ تاکنون از ۷۹ هزار هکتار به ۹۸ هزار هکتار رسیده است.
وی افزود: خرما، پسته، انار، نگور، انبه، موز، پاپایا و گواوا عمده محصولات باغی سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهند که پس از تولید روانه بازار مصرف داخل و خارج کشور میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: استان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی، مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند، تالابهای هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب میشود به طوریکه در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوریکه مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بمپشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوههای بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلاتهای مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.