عبدالرضا واعظی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: کارخانه نوآوری تبریز، محل تجمع شتاب دهنده ها و بستری برای شد صنعت و اقتصاد خواهد بود.
واعظی همچنین از تاسیس نخستین صندوق پژوهش و فناوری در آذربایجان شرقی با همکاری منطقه آزاد ارس در سال گذشته خبر داد و گفت: این صندوق تا یک میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان کمک کرد.
وی با بیان اینکه اولین خط اعتباری با اعتبار ۹ میلیارد تومان به شرکت های دانش بنیان استان در سال گذشته پرداخت شد، خاطرنشان کرد: در جریان آخرین سفر رییس دفتر رییس جمهوری به تبریز، ۲۷ میلیارد تومان اعتبار به صندوق اختصاص یافت.
در همین حال جانشین استاندار در هیأت اجرایی منطقه ویژه علم و فناوری آذربایجانشرقی نیز به تازگی اعلام کرد با ایجاد کارخانه نوآوری در تبریز، امکان عرضه ایدهها و محصولات دانشبنیان، فناورانه و ارتباط صاحبان ایده با صاحبان صنعت فراهم میشود.
حمیدرضا قاسمزاده که به همراه شهردار تبریز از محل ایجاد کارخانه نوآوری بازدید میکرد، با اشاره به سفر هفته آینده معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به آذربایجان شرقی، اظهار داشت: در این سفر تفاهمنامه اولیه ایجاد کارخانه نوآوری در تبریز منعقد و کارهای اجرایی آن شروع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کارخانه نوآوری تاکنون در ۲ استان ایجاد شده است، افزود: رئیس جمهوری با توجه به اهمیت موضوع دستور دادند که این کار در استانهای دیگر هم انجام شود.
قاسمزاده در خصوص محل راهاندازی کارخانه نوآوری تبریز، گفت: طی مذاکراتی که با شهرداری تبریز داشتیم، بخشی از مجموعه کارخانه برق لامع برای ایجاد این کارخانه و طرحهای فناورانه دیگر اختصاص یافت.
وی با اشاره به قدمت تاریخی این مجموعه، تشریح کرد: به طور قطع شهرداری برای حفظ بافت تاریخی، مرمت و بازسازی این مجموعه تلاش خواهد کرد و با توجه به وجود ماشینآلات صنعتی و پیشینه درخشان کارخانه برق لامع، امکان ایجاد موزه صنعت نیز در این مجموعه وجود دارد که میتواند به یک جاذبه گردشگری هم تبدیل شود