ناصر مطیعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: مدیریت آشپزخانه دانشگاه ها بر عهده معاونان دانشجویی دانشگاه ها است و اگر قرار است دانشجویان در ایام کرونا بر اساس تقویم زمانی در دانشگاه حاضر باشند، به مدت ۴۰ تا ۵۰ روز از آزمایشگاه و خوابگاه استفاده کرده، سپس خوابگاه را تخلیه می کنند تا گروه بعدی از این امکانات استفاده کنند.
رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره استفاده از ظرفیت خوابگاه ها گفت: ظرفیت خوابگاه های هر دانشگاه متفاوت است و اتاق های خوابگاه های برخی دانشگاه ها دارای ظرفیت سه تا چهار نفر هستند که به راحتی می توانند تا ۵۰ درصد خوابگاه را در ترم تحصیلی جدید برای استفاده دانشجویان مهیا کنند.
وی ادامه داد: در برخی اتاق ها امکان اعمال پروتکل های بهداشتی به دلیل تعداد زیاد دانشجویان وجود ندارد؛ بنابراین اداره ظرفیت خوابگاه ها در اختیار دانشگاه ها قرار دارد.
مطیعی نحوه سرو و ارائه غذا به دانشجویان را هم منوط به تصمیم دانشگاه ها کرد و افزود: با این حال دانشگاه ها بر اساس تاکیدات وزارت علوم در صورت امکان باید غذاها را بسته بندی کنند.
به گزارش ایرنا، ترم تحصیلی جاری دانشگاه ها به دلیل ادامه بحران پاندمی کووید ۱۹ در قالب ترکیبی از کلاس های مجازی و حضوری برای بیش از سه میلیون دانشجو از ۱۵ شهریورماه آغاز شد. همچنین، دانشگاه ها با توجه به شرایط شان، حداکثر ۴۰ یا ۵۰ درصد ظرفیت خوابگاه ها را به صورت چرخشی در اختیار دانشجویان قرار می دهند.
روند تعطیلی کلاس های درس از روزهای ابتدایی ترم دوم سال تحصیلی گذشته در مراکز آموزش عالی آغاز شد و خوابگاه ها را به تعطیلی کشاند. در ترم جدید اما استفاده از خوابگاه ها به شرط رعایت پروتکل های بهداشتی بلامانع اعلام شده است.