روزنامه پیام آشنا مهمترین تیتر شماره ۱۶۸۷ خود را به افتتاح کارخانه تولید لوازم خانگی در منطقه ویژه اقتصادی پیام اختصاص داد و نوشت: تامین بیش از ۲۵ درصد نیاز بازار لوازم خانگی در البرز.
برگزاری دور دوم انتخابات در البرز با رعایت پروتکل های بهداشتی، یک قالب ۱۰۰ گرمی کره ۸۰۰۰ تومان!، از کتاب نمایشنامه "شکم" رونمایی شد، وام ودیعه مسکن زیر ۳۰ میلیون تومان بدون ضامن، اقدام علیه تجملگرایی و اشرافیگری با شفافیت کامل، فراهم شدن مقدمات الحاق روستای محمود آباد به شهر کرج و طرح پیادهرو سازی معابر و میدان لاله نظرآباد با کیفیت اجرا شده است از دیگر تیترهای مهم صفحه نخست این روزنامه است.
این روزنامه در سرمقاله خود نیز مطلبی با عنوان «خودنمایی در بازار داخلی با ملزومات چینی!» منتشر کرده است.
روزنامه پیام سپیدار مهمترین تیتر شماره ۱۵۰۱ خود را به اظهارات مدیر کل آموزش و پرورش البرز اختصاص داد و نوشت: تحصیل ۳۲ هزار دانش آموز تبعه خارجی در البرز.
همچنین افتتاح ۱۲ واحد تولیدی و صنعتی در منطقه اقتصادی پیام البرز، الگوی شهرستانهای استان تهران نباید شهر تهران و دیگر شهرها باشد، ظرفیتهای البرز به سبب همجواری با پایتخت به خوبی دیده نمیشود و مقدمات الحاق روستای محمود آباد به شهر کرج فراهم شد از جمله تیترهای مهم صفحه نخست این روزنامه است.
این روزنامه در بخش اخبار گزیده عناوینی از جمله لاشههای دامی قطعهبندی شده را خریداری نکنید، استعلام نرخ محصولات میادین میوه و تره بار از طریق نرمافزار نرخینه، مجذوب شهردار شهر جدید هشتگرد انتخاب شد و تخریب ۶۰ باغ ویلای غیرمجاز در ملارد منتشر شده است.
روزنامه سپهر ایرانیان مهمترین تیتر شماره ۸۵۶ خود را به مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اختصاص داد و نوشت: کرونا و انتخابات آرام بیست و یکم شهریور.
آماده انتخابات باشکوه در ۱۴۰۰ میشویم، «هتک حرمت پیامبر (ص)، نقض اعلامیه حقوق بشر»، «در صورت تصویب، ۶۰ میلیون ایرانی یارانه غیرنقدی میگیرند»، سه ماه کارانه کادر درمان پرداخت میشود و سامانهنوبتدهی الکترونیک برای کاهش ازدحام جمعیت نیز از جمله تیترهای مهم صفحه نخست این روزنامه است.
خبرگزاری تسنیم در گفتوگویی با عنوان «انجام انتصابات برعهده وزارتخانههاست نه نمایندگان مجلس؛ لزوم انتصاب مدیران بومی در استان البرز» به نقل از نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی نوشت: نماینده در انتصابات تنها پیشنهاددهنده است و تصمیم نهایی را وزاتخانه میگیرد.
علی حدادی درباره انتصاب مدیران در استان البرز اظهارداشت: یکی از مسائل و مواردی که جهت توسعه و پیشرفت یک استان مهم است مدیریت صحیح و کارشناسی شده است.
حدادی با بیان اینکه "استان البرز دارای نیروی انسانی خوبی است" تصریح کرد: نماینده در انتصابات تنها پیشنهاد دهنده است و تصمیم نهایی را وزارتخانه میگیرد.
وی خاطر نشان کرد: در انتخاب گزینههای پیشنهادی برای هر سمت اولویتهایی وجود دارد که یکی از آن بومیبودن است و بر این اساس افراد ارزیابی و انتصاب میشوند.
همچنین خبرگزاری ایسنا در گفتوگویی با عنوان «کاهش کیفیت آرد در البرز طی چهار ماه اخیر» به نقل از رئیس اتحادیه نانوایان البرز نوشت: متاسفانه حدود چهار ماه است که آرد با کیفیت به دست نانوایان نمیرسد و همین کیفیت نان را پایین آورده است.
حجت الله نصیری با اشاره به اینکه برخی از نانوایان از تحویل بی موقع آرد گلایه دارند، اظهار داشت: اتحادیه نانوایان برای حمل و نقل آرد و رساندن آن به نانواییهای استان قراردادی با شرکتی منعقد کرده که این شرکت مدتی است به تعهدات خود عمل نمیکند.
وی ادامه داد: طبق تعهدات این شرکت باید از زمانی که آرد را تحویل می گیرد، در بازه پنج روزه آن را تحویل نانواییها دهد که متاسفانه این اتفاق نمیافتد و همین گلایههایی به همراه داشته است.
این مسئول با بیان اینکه اگر نانوا آرد نداشته باشد نمیتواند نان به دست مردم برساند، گفت: شرکت طبق تعهداتی که در قرارداد دارد باید خسارت هر روز دیرکرد در رساندن آرد را بپردازد.
وی تاکید کرد: اگر نانوایی آرد نداشته باشد نانوا ناچار است هزینه کارگر روز مزد خود را از جیب بپردازد.
نصیری ادامه داد: گویا رانندگان این شرکت نسبت به پاین بودن کرایههای خود اعتراض دارند که این امر باعث شده در جابه جایی به موقع آرد و رساندن آن به دست نانوایان خلل ایجاد شود.
رئیس اتحادیه نانوایان البرز گفت: اگر این شرکت تا یک ماه دیگر مشکل خود را حل نکند، اتحادیه نانوایان برای حمل و نقل آرد با شرکت دیگری قرارداد می بندد.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه چرا کیفیت نان در بسیاری از نانواییهای البرز پایین آمده گفت: متاسفانه حدود چهار ماه است که آرد با کیفیت به دست نانوایان نمیرسد و همین کیفیت نان را پایین آورده است.
از مجموع ۱۸۱ رسانه دارای مجوز که دفتر مرکزی آنها در استان البرز واقع شده، ۹۷ رسانه شامل هفت روزنامه، ۱۶ هفتهنامه، پنج دوهفته نامه، ۲۵ ماهنامه، پنج دوماهنامه، ۳۴ فصلنامه و چهار دوفصلنامه به صورت چاپی منتشر میشود.
استان البرز همچنین دارای ۶۶ پایگاه خبری الکترونیک - برخط است و سه هفته نامه، ۶ ماهنامه، هفت فصلنامه و یک مورد ۲فصلنامه و یک مورد سالنامه الکترونیک - غیربرخط نیز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت دارند.