مطالب این کتاب در قالب پنج فصل ارایه شده که در فصل نخست آن نویسنده به معرفی شبکههای بیسیم صنعتی پرداخته و در خصوص مزیتهای شبکه بیسیم، کاربردهای شبکههای محلی بیسیم جامعه، روشهای امکان سنجی، طراحی و راهاندازی، تعیین انواع دکل و پارامترهای رادیویی شرح داده است.
در فصل دوم این کتاب نیز فناوری شبکههای بیسیم محلی شرح داده شده است و در خصوص فرکانس رادیویی، استاندارد ۱۱ و ۸۰۲ و لایههای فیزیکی آن، تجهیزات و کارت، نقطه دسترس، پل واسط، آنتنهای معمول، تقویتکننده سیگنال، نرمافزار، توپولوژیهای شبکه بیسیم، امنیت در شبکه بیسیم، انواع طبقهبندی ایمنی و قدمهای مقدماتی برای امنیت شبکههای بیسیم محلی توضیح داده است.
عنوان فصل سوم کتاب نیز شبکهبندی بیسیم است که در آن مقدمهای از این تجهیزات ارایه شده و معنای شبکهبندی مش مطرح شده و در خصوص نودها و لینکها، موارد کنترل، شبکهبندی مش امروزی و ساختار آن، حل محدودیتها مسافتی انتقالات، مزایا و نواقص آن اجزای شبکهبندی مش و فرستندهای آن و ترکیب و اعضای آن توضیحاتی ارایه شده است.
نویسنده در فصل چهارم کتاب به موضوع تکامل استانداردهای شبکهبندی مش پرداخته و در خصوص استانداردهای آن شرح داده است و در فصل پنجم نیز در خصوص آینده شبکهبندی مش بیسیم، مسایل استانداردسازی و پیشبینیها در این حوزه سخن رانده است.
نویسنده در مقدمه کتاب عنوان کرده است: شبکههای محلی بیسیم یکی از جدیدترین انواع شبکههای کامپیوتری است که در بسیاری از موارد در جامعه، صنعت و محیطهای درمانی کاربرد فراوان دارد.
سهولت نصب و پایین بودن هزینه به خاطر نبود سیم، مدیران شبکهها را به نصب این نوع تجهیزات نوین راغب میکند و از طرفی حفظ امنیت اطلاعات سازمانها جنبهای است که مدیران سازمانها به آن بسیار توجه دارند.