علیاوسط هاشمی روز یکشنبه در سفر به شهرستان مرزی پیرانشهر در دیدار با فرماندار این شهرستان اظهار داشت: باید از فرصت مرزی بودن برخی شهرستانها بهترین استفاده را کرده و با جذب علاقهمندان به مهارتآموزی از کشورهای همسایه، نقش موثری را در توسعه آموزش بینالمللی داشت.
وی ادامه داد: باید با تسلط بر مهارتهای آموزشی و شناسایی نیازهای بازار، آموزشهای بهروز و متناسب با شرایط جامعه را توسعه داده و براین اساس نیروی کار را تقویت کنیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور اضافه کرد: با تربیت نیروهای ماهر و فعال در مرز میتوان شرکتهای بازاریابی منطقهای را نیز در استانها راهاندازی کرد زیرا این امر تاثیر زیادی در توسعه آنها خواهد داشت.
اوسط هاشمی با تاکید بر اینکه باید چسبندگی در مهارتآموزی حفظ شود، بیان کرد: مهارتآموزی متناسب با شرایط و تکنولوژی روز، چسبندگی را در آموزش مهارتها حفظ میکند و این امر قدرت رقابت را در بازارهای بینالمللی افزایش میدهد.
فرماندار پیرانشهر نیز در این جلسه اظهار داشت: علاقهمندان بسیاری از کشور عراق برای حضور در کلاسهای مهارت آموزی ما اعلام آمادگی میکنند که باید از این فرصت بهرهبرداری لازم صورت گیرد.
سیدعلی ترابی اضافه کرد: بهروزرسانی و تجهیز کارگاههای آموزشی مرکز آموزش فنی و حرفهای این شهرستان و توجه به این بخش میتواند مهارتآموزی را در سطح منطقه افزایش دهد.
محمدسلیم عباسی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجانغربی نیز در این دیدار بیان کرد: تجربه قبلی که طی سالهای گذشته وجود دارد نشان میدهد که میتوان آموزشهای متقابل را در سطح منطقه و به صورت بینالمللی راهاندازی کرد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در دومین روز از سفر ٢ روزه به آذربایجانغربی از آموزشگاههای فنی و حرفهای ارومیه مرکز استان و شهرستان پیرانشهر بازدید خواهد کرد.
آذربایجانغربی یکی از استانهای موفق در ارائه آموزشهای مهارتی در کشور به شمار میرود و سالانه افزون بر هفت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان ارائه میشود.
در حال حاضر بیش از ۶ هزار حرفه مهارتی در استان به مهارتآموزان، آموزش داده میشود.