تهران- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری شریف، از راه‌اندازی دومین برج فناوری خصوصی ناحیه نوآوری شریف در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، مجید دهبیدی پور روز یکشنبه در اولین نشست مجمع فناوری و نوآوری استان تهران اظهار داشت: شکل گیری ناحیه نوآوری از سال ۱۳۷۹ آغاز شد. در این ناحیه ۲ برج فناوری خصوصی راه اندازی می‌شود که نام یکی از آنها برج فناوری بنتک است و دیگری به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی بیان کرد: در ناحیه نوآوری شریف ۵۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر شده اند؛ علاوه بر آن ۶ صندوق خطرپذیر، هشت مرکز نوآوری، ۱۵ شتابدهنده و مرکز رشد، ۲ مرکز فضای کار اشتراکی و ۱۲ ارائه دهنده سرویس در منطقه نوآوری شریف استقرار یافته‌اند.

دهبیدی پور با اشاره به چهار عامل موفقیت نواحی نوآوری دنیا گفت: ما برای این منظور ۲۱ ناحیه نوآوری دنیا را مطالعه کردیم و داده‌های به دست آمده نشان داد که چهار عامل شامل "استقرار نواحی نوآوری در کنار زندگی و تفریح مردم"، "دارا بودن المان‌ها شهری"، "حضور رهبران نوآور" و "مشوق‌های دولت محلی و ملی" در موفقیت این نواحی موثر بوده است.

رییس پارک علم و فناوری شریف با اشاره به رویکردهای توسعه‌ای در ناحیه نوآوری شریف، اظهار داشت: رویکرد ما برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان در این ناحیه تجمیع آنها در مجتمع‌های فناوری بوده است و اقدام به مجتمع سازی شرکت‌ها را در دستور کار داریم تا همکاری و هم‌افزایی شرکت‌ها ارتقا یابد.

وی کاهش آسیب‌های زیست محیطی را از دیگر اولویت‌های این ناحیه برشمرد و گفت: تعامل با مردم منطقه شریف از دیگر برنامه‌های این ناحیه است که تاکنون ۱۰ کارگاه برای ۱۱۰۰ نفر ساعت کارگاه آموزشی و وبینار برگزار کرده ایم.

دهبیدی‌پور با اشاره به اجرای طرح تفصیلی ناحیه شریف گفت: این طرح از ۲ ماه گذشته اجرا شده است.

رییس پارک علم و فناوری شریف یادآور شد: عدم وجود مناظر و المان‌های شهری، عدم دسترسی به داده‌ها و برق منطقه‌ای و رهاشدگی باغ های طرشت از چالش‌های این ناحیه است.