علی اوسط هاشمی عصر یکشنبه در بازدید از مرکز آموزش مهارت روستایی دهستان سرا از توابع شهرستان سقز اظهار داشت: سازمان فنی و حرفهای بر اساس نیاز سنجی روستاها، آموزش مهارت و حرفه آموزی را ترویج میدهد تا جوانان روستایی هم از آموزشهای نوین روز دنیا بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه کسب مهارت برای روستاییان ضروری است و باید برای جوانانی که به هر نحوی از آموزش و تحصیلات دانشگاهی باز مانده اند، زمینه فراگیری مهارت و دانش افزایی را فراهم کنیم، افزود: با آموزشهای کسب و کار مهارتی به مردم ثابت میکنیم تنها تحصیلات دانشگاهی برای ایجاد شغل موثر نیست بلکه داشتن مهارت نیز برای تحقق این امر مهم، لازم است.
رییس اداره فنی و حرفهای سقز هم در حاشیه این بازدید گفت: دورههای آموزشی در چارچوب اشتغالزایی و توسعه فعالیت های اقتصادی و همچنین ایجاد مشاغل خدماتی در این دهستان ۳۰ تا۴۰ درصد در سنوات اخیر رشد داشته است.
کاوه احمدزاده با بیان اینکه کشاورزی اولویت دارترین حرفه برای مردم این منطقه است و در کنار آن رشتههای صنایع دستی، تولید پوشاک و پرورش گیاهان دارویی نیز فعال بوده و هنرجو دارد، افزود: براساس مطالعات توسعه روستاهای سقز که در حال انجام است، زمینه آموزش فنی و حرفهای برای ساکنان ۲۰ روستا در هر شهرستان استان کردستان فراهم خواهد شد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.