بندرعباس- ایرنا- جشن عاطفه ها امسال با شعار «شور عاطفه ها برای پویش ایران همدل» در هرمزگان کلید خورد تا با کمک خیران و مشارکت مردم یارای ۷۰ هزار دانش آموز نیازمند در استان باشیم.

امسال بیش از ۷۰ هزار دانش آموز نیازمند در هرمزگان شناسایی شده که ازاین تعداد ۴۰ هزار نفر زیرپوشش کمیته امداد بوده و ۳۰ هزار نفر دیگر نیز از خدمات نهادهای حمایتی بهره مند نیستند.
در سال تحصیلی جاری باتوجه به شرایط موجود پیش آمده و شیوع بیماری کرونا، بیشتر آموزش‌ها به صورت غیرحضوری و مجازی بوده که همین امر نیاز این دانش آموزان نیازمند و محروم هرمزگان را به داشتن گوشی هوشمند و تبلت دوچندان کرده است. 
امسال برای رفع دغدغه این دانش آموزان، نیاز به تجهیزات سخت افزاری شامل تبلت، گوشی همراه و نیازهای بهداشتی همچون ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی می‌باشد که تامین آن همدلی وهمکاری بیش از پیش خیران، مسوولان ومردم را می‌طلبد.
برگزاری جشن عاطفه‌ها در هرمزگان نیز همچون سایر کشور در واقع پاسخی به دغدغه دانش آموزان نیازمند وبی بضاعت است که امسال از ۲۲ شهریورماه جاری آغاز شده و تا ۱۱ مهرماه ادامه دارد. 
 امروز یکشنبه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان و معاون توسعه و پشتیبانی آموزش وپرورش استان در نشستی مشترک با اصحاب رسانه خواستار مشارکت بیش از پیش مردم خیر و نیکوکار جهت کمک به دانش آموزان نیازمند در جشن عاطفه ها شدند.


 هیچ دانش آموزی بخاطر مشکلات مالی از تحصیل بازنماند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان گفت: هدفمان این است که با جمع آوری کمک‌های مردمی و دانش آموزی درجشن عاطفه‌ها، هیچ دانش آموز نیازمندی در استان به خاطر مسائل و مشکلات مالی ترک تحصیل نکند.
علی اللهیاری در این نشست افزود: شبکه ارتباطی بین خیران و کمیته امداد ایجاد شده و به دنبال این هستیم با ابلاغی که به اداره های کمیته امداد در شهرستان‌ها شده، مانع از ترک تحصیل دانش آموزان به خاطر مشکلات مالی شویم. 
وی بیان داشت: در سال تحصیلی جاری  بدنبال این هستیم که با دعوت از مردم و خیران برای مشارکت حداکثری در شور عاطفه‌ها، تجهیزات آموزشی دانش آموزان بویژه گوشی هوشمند و تبلت را تامین کنیم.
این مسوول اظهارداشت: در حال حاضر تنها ۲ هزار تبلت برای دانش آموزان بی بضاعت پایه دوازدهم در هرمزگان از سوی ستاد مرکزی کمیته امداد تامین شده که مهرماه توزیع می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: برای سایر دانش آموزان نیازمند نیز سهم مشارکت ۵۰ درصدی برای خرید تبلت دانش آموزی در نظر گرفته‌ایم، به گونه‌ای که اگر ۵۰ درصد هزینه را خیران تقبل کنند و ۵۰ درصد نیز این نهاد تامین می‌کند.

کمک مجازی به جشن عاطفه ها

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: در سالجاری امکان برپایی میدانی درسطح شهر برای دریافت کمک‌های مردمی در جشن عاطفه ها وجود ندارد و تنها 
 یک پایگاه مرکزی در این نهاد و در تمامی مدرسه‌ها کمک‌ها جمع آوری می‌شود.
الهیاری اضافه کرد: مردم نوع دوست و خیر می‌توانند از طریق کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ کمک‌های نقدی خود را به جشن عاطفه ها واریز کنند. 
وی بیان داشت: در جشن عاطفه های سال گذشته مردم و خیران هرمزگان ۳۶ میلیارد ریال برای تامین نوشت افزار و سایر اقلام مورد نیاز دانش آموزان نیازمند استان کمک کردند.
این مسوول با تاکید بر فراهم کردن شرایط مناسب برای تحصیل دانش آموزان بی بضاعت و اجرای عدالت آموزشی گفت: آموزش برابر و اجرای عدالت آموزشی سبب توازن در جامعه می‌شود. 

رفع فقر در هرمزگان با مشارکت بنگاه های اقتصادی

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: در حوزه فقرزدایی و زدودن محرومیت، بنگاه های اقتصادی کمک موردی و چزئی دارند اما برای رفع نیازهای افراد کم بضاعت نیازمند حمایت ویژه بنگاه ها هستیم.
 «هرمزگان جزو پنج استان دارای فقر مطلق است که می‌طلبد بخش عمده‌ای از مشارکت اقتصادی بنگاه ها و خیران به سمت رفع نیازهای اضطراری نیازمندان سوق یابد.
درحال حاضر ۹۱ هزار و ۵۶۸ خانوار درقالب ۲۲۱ هزار و ۴۵۱ مددجو (شامل ۶۴ هزار و ۵۲۷ خانوار روستایی و ۲۷ هزار و ۴۱ خانوار شهری) تحت حمایت کمیته امداد هرمزگان هستند.»

نیازمند کمک خیران و رسانه‌ها در پیشبرد اهداف آموزشی هستیم

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش وپرورش هرمزگان نیز در این نشست گفت: اگر بخواهیم مساله آموزش دانش آموزان در سال تحصیلی جدید را به خوبی پیش ببریم، نیارمند حمایت خیران و همکاری اصحاب رسانه در آگاهی بخشی به مردم هستیم.
مرتصی رییسی حسنلنگی، مشارکت و همفکری را پایه اصلی و اساسی آموزش وپرورش دانست و افزود: در بحث تعلیم و تربیت دانش آموزان تنها معلمان و مدیران مدرسه دخیل نیستند بلکه همه افراد به نوعی با این نهاد انسان ساز سروکار دارند. 
وی بیان داشت: توسعه و تاکید آموزش وپرورش هرمزگان بیشتر بر آموزش حضوری دانش آموزان بوده و کلاس های درس حتی برای یک نفر هم دایر است اما در این رابطه هیچ اجباری نیست.

این مسوول اظهارداشت: از اسفندماه سال گذشته تاکنون تجربه خوبی برای ارائه آموزش‌های مجازی و غیرحضوری دانش آموزان بدست آوردیم و در این راستا استودیو آموزش تخصصی تولید محتوای الکترونیکی در هرمزگان  راه اندازی شد.
رییسی یادآورشد: بعضی از دانش آموزان بویژه قشر محروم و نیازمند برای تهیه تجهیرات آموزشی همچون تبلت و گوشی هوشمند با مشکل مواجه هستند که در این زمینه کمیته امداد به کمک ما آمده است.
از ۱۵ شهریورماه امسال بیش از ۳۸۰ هزار دانش آموز در ۱۷ هزار کلاس درس در قالب سه هزار و ۷۰۰ مدرسه در هرمزگان مشغول به تحصیل شدند.

برچسب‌ها