حجتالاسلام مهدی اخوان صباغ عصر یکشنبه در بازدید از موسسههای قرآنی در هرمزگان افزود: این حرکات مذبوحانه پیامی را برای کل مسلمانان جهان دارد، که هرکس به دشمن خدا و دین اسلام اعتماد کند، نهتنها به او عزت نمیدهند بلکه ذلیلانه با آنها برخورد خواهد کرد.
وی بیان داشت: دشمنان اسلام از هر فرصتی برای ضربه زدن به دین استفاده میکنند و به فرموده رهبر معظم انقلاب پشت پرده این حرکتهای ناشیانه و جسارتها، سرگرم کردن مسلمانان و فراموش کردن برخی واقعیتهای جهان است.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم اظهارداشت: امروز جهان درگیر ظلم و فساد است و صهیونیسم و آمریکای جنایتکار پشت این مساله است، با این اتفاقات ذلیلانه و مذبوحانه میخواهند فکر جهان اسلام را از نگاه جامع به قضایا بردارند.
اخوان صباغ ابرازداشت: انقلاب اسلامی بهعنوان پرچمدار قرآن و تفکر ناب دینمحمدی در جهان بنا را بر این گذاشته که زیر بار ذلت دشمنان نرود و ما باید از این فرصتها برای روشنگری جامعه جهانی استفاده کنیم.
وی گفت: به طور قطع برای فهماندن دین حقیقی و حقیقت دین در جامعه همه باید به قرآن و اهل بیت(ع) تمسک جوییم.
این مسوول قرانی با اشاره به خطاب رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپایی که «اگر میخواهید حرف ما را بفهمید و بدانید چه میگوییم قرآن را بخوانید»، گفت: معارف قرآنی امروز نسخه سعادت و نجاتدهنده مشکلات بشر در تمام عرصههای جهانی است.
سامانه های آموزش مجازی قرآنی باید تقویت شوند
رییس سازمان دارالقرآن تاکیدکرد:باید سامانههای آموزشی و اطلاعاتی و زیرساختهای سامانهای خود را تقویت کنیم، ازاینرو نیاز به راهاندازی یک شبکه ملی اطلاعات تحت مدیریت ایران اسلامی داریم.
اخوان صباغ ادامه داد: با توجه به مشکلاتی که در سامانههای خارجی بویژه درزمینه مدیریت فکر و اعتقادات مردم وجود دارد، باید به این سمت حرکت کنیم.
وی بیان داشت: از دستگاههای متولی بویژه وزارت ارتباطات انتظار داریم در این راستا حرکت کنند تا بتوانیم از فرصتهای فضای مجازی استفاده بهتری داشته باشیم.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم در ادامه در خصوص ضرورت تقویت فضای مجازی در تولید محتوای قرآنی، اظهار کرد: ظرفیتهای خوبی در کشور تحت عنوان موسسهها و خانههای قرآنی به وجود آمده است.
وی یادآورشد: امروز عرصه فضای مجازی، جزئی از حقیقت زندگی مردم شده و باید از این ظرفیت برای توسعه فرهنگ قرآنی و تبلیغ و ترویج دین اسلام استفاده بیشتری کنیم.
وی گفت: توسعه فعالیتهای قرآنی و تقویت رویکردهای دینی موسسههای قرآنی بویژه در شرایط کرونایی بسیار مهم است اما توسعه تفکر و معرفت قرآنی و رسیدن به جامعهای عملگرا نسبت به قرآن هدف اصلی سازمان دارالقرآن است.
۱۴ هزار خانه قرآنی در سطح کشور فعال است
رییس سازمان دارالقرآن الکریم کشور همچنین در دیدار با امام جمعه بندرعباس گفت: ۱۴ هزار باب خانه قرآنی به صورت خودجوش در سطح کشور درحال فعالیت هستند.
حجتالاسلام اخوان صباغ اظهار کرد: همچنین حدود سه تا چهار هزار موسسه قرآنی در کشور فعالیت دارند که با ادغام اتحادیههای قرآنی در کشور، نوید حرکتی محکمتر و منسجمتر در آنها وجود دارد.
این مسوول همچنین، تربیت ۶۰ هزار مربی روخوانی و روانخوانی قرآن و همچنین ۱۰ هزار حافظ کل قرآن را از مهمترین فعالیتهای سازمان دارالقران عنوان کرد.
اخوان صباغ ابرازداشت: توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی بعد از انقلاب نسبت به قبل از آن، هرگز قابل مقایسه نیست و در طول این سالها زحمات زیادی در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه کشیده شده اما تا نقطه مطلوب و قرآنی شدن مردم، فاصله داریم.
وی ابرازداشت: با اهتمام رهبر فرزانه انقلاب به قرائت، تلاوت و حفظ قرآن و مطالبه ایشان از سازمان دارالقرآن الکریم در خصوص قرآنی شدن کل جامعه، فعالیتهای قرآنی خوبی در سطح کشور انجام شده و همچنان این فعالیتها ادامه دارد.
رییس سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: به فرموده رهبری، بخشی از فعالیت ها در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه را میتوان از صدا و سیما و ظرفیت رسانه ای بهره برد اما نشستهای قرآنی یه روش قدیمی و خانگی نیز می تواند در این خصوص اثربخش باشد.