کاوه احمدزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساخت این مرکز در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع سال ۸۶ شروع شد ولی در سال ۹۳ بدلیل کمبود اعتبار عملیات ساخت آن متوقف شد.
وی با بیان اینکه برای تکمیل این مرکز به ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است، اضافه کرد: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفهای کشور در سفر به شهرستان سقز قول مساعدت برای تامین اعتبار این طرح داد.
احمدزاده تکمیل و بهره برداری این طرح مهم برای آموزش کسب و کار و مشاغل مهارتی زنان در این شهرستان را ضروری دانست و افزود: باید مسوولان استانی و محلی برای اتمام این طرح تلاش بیشتری انجام دهند تا هر چه زودتر این مرکز راهاندازی شود.
رییس مرکز آموزشی فنی و حرفهای سقز با اشاره به اینکه رویکرد این سازمان، تامین و تربیت نیروی انسانی خلاق دارای مهارت است، تاکید کرد: آموزش تقاضا محور باید به جد رصد و اجرایی شود و این امر نیازمند مشارکت و حمایت همه دستگاههای اجرایی است.
احمدزاده یادآور شد: امروزه تربیت نیروهای کارآفرین و ماهر و گسترش آموزشهای مهارتی سر لوحه اهداف نظامهای آموزشی قرار دارد بنابراین بروز پدیده جهانی شدن در روند اقتصاد، افزایش رقابتهای بینالمللی و تحولات ناشی از توسعه و پراکندگیهای جغرافیایی در بازار کار، اهمیت نیاز به استراتژی سیستم آموزش مبتنی بر مهارت را افزایش داده است.
ساختمان مرکز آموزشی فنی و حرفه ای شماره ۲ (دختران) دارای بخشهای مختلف آموزشی مهارت در کسب و کارهای متنوع است که در حال حاضر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سقز دارای ۲ مرکز آموزش فنی و حرفهای دولتی و ۱۱ آموزشگاه فنی متعلق به بخش خصوصی است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.