محمدیوسف مهرقاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : شماری از این دانش آموزان زیرپوشش نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره ) ، بهزیستی و عده ای هم جزو خانواده های بی بضاعت این شهرستان هستند که پیش از بازگشایی سال تحصیلی جدید شناسایی شدند.
وی اظهار داشت : هم اینک آموزش این دسته از دانش آموزان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی گاهی به صورت حضوری و برخی اوقات نیز از طرق تلویزیونی در منزل انجام می شود و تعدادی هم به صورت موردی با استفاده از گوشی های قدیمی بدون کیفیت به نرم افزار شبکه شاد متصل می شوند.
مدیرآموزش و پرورش عباس آباد از کمک ۵۰۰ میلیون تومانی خیرین ، اعضای شوراهای اسلامی و شهرداری های این شهرستان برای خرید تبلت خبر داد و گفت: این میزان کمک در مراسم گلریزانی که برای این منظور برگزار شد ، به صورت نقدی و چک جمع آوری شد.
مهر قاسمی ، نرخ خرید هردستگاه گوشی هوشمند را حدود ۲ میلیون تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ذکر کرد و ادامه داد : با این میزان وجهی که جمع آوری شد می توان تنها ۲۰۰ یا ۲۵۰ دستگاه تبلیت خریداری کرد .
وی از وعده برخی خیرین و مسئولان نهادهای حمایتی برای تهیه تعداد مشخصی ابزار هوشمند آموزشی خبر داد و گفت : البته دولت هم برابر مصوبه به بانک های عامل طی دستورالعملی ابلاغ کرده که به میزان حدود ۲ میلیون تومان در قالب تسهیلات قرض الحسنه درازمدت و کم بهره به خانواده های بی بضاعت بابت خرید گوشی هوشمند برای آموزش دانش آموزان از طریق فضای مجازی پرداخت کنند.
مدیر آموزش و پرورش عباس آباد با اعلام این که حدود ۵۰ درصد دانش آموزان شهرستان در روستاها سکونت دارند ، افزود : در برخی از روستاها از جمله "دراسرا " ، "پرچور" و "لنگا" مشکلات آنتن دهی تلفن همراه وجود دارد که دانش آموزان این مناطق برای استفاده از شبکه شاد با مشکلات زیادی مواجه هستند.
وی افزود : برای رفع این مشکل هم موضوع به شکل نامه نگاری و نیز مطرح شدن در نشست های مختلف از جمله شورای آموزش و پرورش به اطلاع مسئولان ذیربط رسانده شد و وعده دادند که بزودی آن را برطرف کنند.