به گزارش خبرنگار ایرنا، طبق گفته اکثر کارشناسان، صنعت توریسم و گردشگری اصلیترین المان توسعه برای کرمانشاه است؛ برای بهرهبرداری درست از این صنعت انجام پروژههای عمرانی بزرگ، تغییر و بازسازی بافت شهری یکی از کلیدیترین اقدامات است.
استان کرمانشاه در مسیر گردشگری تاریخ و تمدن قرار گرفته است و در یک سال آینده هم کاندیدای شهر خلاق خوراک در جهان است و بخشهای زیادی از این استان در مسیر جهانی شدن قرار گرفتهاند؛ رویدادهایی که نیازمند برنامهریزی برای مدیریت و عمران شهری است که شهرداری کرمانشاه با انجام چند پروژه بزرگ و برنامهریزی برای چند پروژه دیگر گامهای بلندی را در این مسیر برداشته است.
استاندار و شهردار کرمانشاه روز دوشنبه با بازدید از سه پروژه در حال انجام، در جریان آخرین وضعیت و پیشرفت کار قرار گرفتند.
پروژه تلهکابین طاقبستان ۲۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مدیر پروژه تلهکابین طاقبستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این پروژه که طول آن یک هزار و ۳۳۲ متر و بالاترین ارتفاع آن ۶۴۰ متر است، از خرداد سال ۹۹ شروع شده است و تاکنون هم ۲۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
داریوش معصومی، سختی این پروژه را کوهستانی بودن منطقه و دسترسی آن دانست و افزود: با همه مشکلاتی که در این مسیر وجود دارد پیشبینی میشود تا پایان سال جاری این پروژه تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
معصومی با اشاره به اینکه همه خطوط این مسیر از محدوده میراث فرهنگی خارج است و مشکلی با این سازمان نداریم گفت: حمایت مسوولان ارشد استان باعث شده است این پروژه بدون مشکل ادامه یابد و با هیچ سازمانی تاکنون مشکلی نداشتهایم.
مشکل ترافیکی شهرکهای شرقی با این معبر حل میشود
یکی دیگر از پروژههایی که استاندار از آن بازدید کرد معبر جدید کیهانشهر بود؛ این مسیر ۲ کیلومتری با ۲ باند مجزا مسیر انتهای بلوار شهرک کیهانشهر را به بزرگراه امام خمینی (ره) وصل میکند.
مدیر این پروژه با اشاره به اینکه حدود ۵۰ روز گذشته استارت کار را زدیم و تا ۲۰ روز دیگر هم خاکبرداری آن به پایان میرسد به خبرنگاران گفت: این مسیر بار ترافیکی شهرکهای شرقی کرمانشاه را حل میکند و بسیار راهگشاست.
مجید کرمی، ضمن تشکر از سازمان همیاریها و شهرداری برای حمایت از این پروژه افزود: برآورد پیشبینی شده برای معبر جدید کیهانشهر حدود هفت میلیارد تومان است که ۱.۵ میلیارد تومان آن برای خاکبرداری هزینه میشود.
وی اظهار داشت: اگر تامین اعتبار این پروژه به موقع انجام شود قول میدهیم تا ۲۲ بهمن امسال این مسیر در دسترس مردم قرار بگیرد.
پروژه تقاطع غیرهمسطح بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
شهردار کرمانشاه هم درخصوص پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان امام خمینی (ره) گفت: این پروژه بیش از ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا زمانی که آن را کامل نکنیم سراغ پروژه دیگری نمیرویم.
سعید طلوعی با اشاره به اینکه رفت و آمد در بخشهای تکمیلشده این تقاطع به مرور انجام میشود، گفت: تمام سگمنتهای (قطعات بتنی پیشساخته) غیرهمسطح کامل شده است و در حال آمادهسازی فضای سبز آن هستیم تا کل پروژه را در بدبینانهترین حالت در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسانیم.
طلوعی گفت: با همه مشکلات اعتباری که داریم اما کارهای بسیار خوبی در کرمانشاه در حال انجام است که شهر را زنده و پویا نگه داشته است.
شهردار کرمانشاه ضمن تشکر از استاندار بابت نگاه مثبتی که به عمران شهری دارند، گفت: دست دولت هم برای کمک بسته است اما اطمینان داریم اگر استاندار اعتباری داشته باشد حتما به شهرداری کمک میکند و با هر شرایطی هم سعی می کنیم این پروژه ها را تا پایان سال به بهرهبرداری برسانیم.
پروژه تلهکابین پس از ۲۰ سال اجرایی شد
استاندار کرمانشاه هم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیگمان این پروژه ها به رفاه و آسایش شهروندان کرمانشاهی، توسعه بیشتر کلانشهر کرمانشاه و رونق گردشگری در استان بسیار کمک می کند.
هوشنگ بازوند یادآوری کرد که تقاطع غیرهمسطح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یک پروژه بزرگ است که به روان شدن ترافیک در ورودی شرقی استان کمک می کند.
وی ادامه داد: پروژه مهم تله کابین طاق بستان نیز به عنوان آرزوی دیرینه مردم کرمانشاه، پس از ۲۰ سال اجرایی می شود و همچنین معبر جدید کیهانشهر نقشی بسیار مهم در تسهیل تردد شهروندان ساکن شرق شهر کرمانشاه خواهد داشت.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: شهرداری کرمانشاه به شکل گستردهای پروژه آسفالت و پیاده رو سازی در سطح شهر کرمانشاه را با شتاب مناسب در دست اجرا دارد که این کار موجب رضایت شهروندان شده است.
بازوند افزود: شهرداری کرمانشاه در مقایسه با شهرداری های دیگر استان ها بسیار فعال تر است و شهر به یک کارگاه عملیاتی عمرانی شهری تبدیل شده است.
او همچنین تصریح کرد که شهردار کرمانشاه یک مدیر عملگرا، جهادی و پای کار است و باوجود چالش های اقتصادی موجود فعالیت های عمرانی در شهر نه تنها کمتر نشده بلکه بسیار پررنگ هم شده است.
کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه نهمین شهر پرجمعیت ایران است و شهرداری در قالب هشت منطقه به شهروندان این کلانشهر خدمات ارایه می دهد.