حجتالاسلام میثم تارم روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، افزود: ظرفیت لازم برای برگزاری کلاسهای مشترک بین شیعه و اهلسنت برای چهار الی پنج سال نخست تحصیل علوم دینی وجود دارد.
وی ادامه داد: طلاب شیعه و سنی پس از طی این دوره میتوانند در شاخه تخصصی مورد علاقه خود در مدارس دینی ویژه نظیر فقه شافعی و یا فقه شیعه ادامه تحصیل دهند.
امام جمعه قشم تصریح کرد: اجرایی شدن این طرح میتواند شهرستان قشم را بیش از پیش به عنوان الگویی برای شهرهای تلفیقی شیعه و سنی کشور تبدیل کند.
وی افزود: ایجاد مدارس دینی مشترک شیعه و اهلسنت در این شهرستان ضرورت دارد و این جزیره میتواند به الگویی برای مدارس تلفیقی در کشور تبدیل شود.
تارم ادامه داد: هم اکنون قشم به عنوان شهر تلفیقی در سطح کشور مطرح است که وحدت شیعه و اهل سنت در این جزیره مثال زدنی است.
وی اظهار کرد: وجود مرکز جامعه المصطفی در کنار حوزههای علمیهی جزیره قشم فرصتی مغتنم و موثر برای تقویت هر چه بیشتر وحدت است.
امام جمعه قشم خاطرنشان کرد: علوم قرآنی از جمله فراگیری، حفظ، مفاهیم و معارف از دیگر حوزههایی است که باید مورد توجه خاص قرار بگیرد.
هشت مدرسه دینی شیعه و اهل سنت در قشم وجود دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، لارک و هنگام با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در میان آب های خلیج فارس و جنوب استان هرمزگان قرار دارد.