شیراز - ایرنا- با بهسازی و تازه سازی یک حلقه چاه توسط شرکت آب و فاضلاب شیراز ، ظرفیت آب شرب داریون افزایش یافت.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز روز سه شنبه اعلام کرد :  بعد از ادغام امور آبفا داریون در شرکت آبفا شیراز، با  بهسازی و احیاء یک حلقه چاه، ظرفیت آب شرب داریون افزایش یافت  و نگرانی از کمبود آب در این شهر تا چند سال آینده برطرف شده است.

بهمن بهروزی در این زمینه گفت: با ادغام  امور آبفا داریون در شرکت آب و فاضلاب شیراز در راستای سیاست‌های رسیدگی به شهر و روستا به‌صورت یکسان در ارائه خدمات ، اقدام به بهسازی و احیاء یک حلقه چاه قدیمی موسوم به چاه شماره یک شده است که در سال ۱۳۹۴ به علت عدم آب دهی از مدار خارج‌شده بود  و اکنون در برنامه کوتاه‌مدت و ضربتی قرار گرفت.

وی اضافه کرد : با بازسازی و احیاء چاه شماره یک داریون ، آبدهی پایدار  این چاه به حداقل ۱۴ لیتر بر ثانیه رسید  که با این اقدام نگرانی از کمبود آب در این شهر تا چند سال آینده برطرف خواهد شد.

 شهر داریون با جمعیت افزون بر ۱۰ هزار نفر دارای ۲ حلقه چاه جهت تأمین  آب شرب شهری می‌باشد که تابستان امسال با کمبود آب مواجه شد  و نیاز به ایجاد یک منبع پایدار جهت تأمین آب ضروری کرده است.

تاکید بر تامین آب روستاهای پیرامون شیراز 

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز همچنین در نشستی با فرماندار شیراز و جمعی از مدیران شرکت آب و فاضلاب شیراز گزارشی از وضعیت تحویل گیری روستاها ارائه داد و  راهکارهایی برای بهبود شرایط آبرسانی به روستاها موردبررسی قرار گرفت.

فرماندار شیراز دراین نشست بر لزوم تامین آب در روستاهای اقماری تاکید کرد و  اظهار داشت: با اقداماتی که انجام‌شده است کمبود جدی و بلندمدت تامین آب در این روستاها نیست  و باید به مشکلات فعلی به‌صورت فوری رسیدگی شود.

 محمدرضا امیری با اشاره به قدمت برخی شبکه‌های آب در مکان‌های مختلف شهر شیراز و روستاها و اصلاح آن‌ها گفت: در برخی مناطق استانداردها ناکافی است و باید اصلاح و بهسازی صورت گیرد.

امیری با تأکید بر برنامه‌ریزی اقدامات آبفا شیراز برای عبور از ماه‌های پیش رو گفت: با توافق و هماهنگی‌ها روستاها به شرکت آب و فاضلاب شیراز تحویل داده شد که قبل از تحویل گیری  از وضعیت آن‌ها اطلاع داشتیم با این تغییر و تحول  و اقدامات انجام‌شده نگرانی که از سال‌های گذشته وجود داشته برطرف شده است.

  مدیرعامل آبفا شیراز  نیز با اشاره به موقعیت شهر شیراز و نوسان میزان مصرف آب گفت: میزان مصرف آب در کلان‌شهر شیراز به دلیل وجود سومین شهر مذهبی کشور، قطب پزشکی، مهاجرپذیری در فصول گرم با افزایش تعداد مشترکین همواره با نوسان میزان مصرف مواجه بوده که امسال با شرایط شیوع کرونا این میزان مصرف شدت بیشتری داشته است.

بهمن بهروزی ابراز داشت: قطعی آب پیش‌بینی‌نشده‌ای گاهی ایجاد می‌شود که با تلاش شبانه‌روزی سریع برطرف می‌شود.

بهروزی افزود: با شمارش روستاهایی که از قبل به شبکه آب و فاضلاب شیراز پیوسته اند  حدود ۱۴۰ روستا  به دریافت خدمات از آبفا شیراز اضافه‌شده است که برخی روستاها فاقد زیرساخت مناسب هستند.

وی تأمین آب شرب حوزه روستاها را دغدغه برای آبفا شیراز دانست و افزود: در برخی از روستاها برنامه حفر چاه جدید در نظر گرفته‌شده  و اصلاح شبکه و خطوط انتقال باهمت و تلاش شبانه‌روزی نیروهای جهادی پیشرفت خوبی داشته است.

بهروزی خاطرنشان کرد: باوجودآنکه از زمان تحویل گیری برخی از روستاها مدت زیادی نگذشته است اصلاح شبکه در این مناطق انجام‌شده، حفر، تجهیز و بهسازی چاه‌ها  نیز انجام‌شده است.

مدیرعامل آبفا شیراز افزود: شرکت آب و فاضلاب شیراز در این مدت کوتاه واگذاری، اقدامات قابل توجهی برای تأمین آب و ارائه خدمات به ساکنین این روستاها انجام داده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در سطح شیراز میزان متوسط ذخیره آب از سطح کشوری کم‌تر است و ذخیره آب و کمبود میزان احجام  مخازن وجود دارد بنابراین تأمین مخزن در اولویت کار ما است.