رحیم رحیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مزرعه صیفی که زیرکشت خیار و لوبیا رفته بود در روستای "قوزلوجه" این شهرستان واقع شده و با فاضلاب خام آبیاری میشد که در راستای جلوگیری از تولید محصولات غذایی ناسالم تخریب شد.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای پیشگیری از بیماریهای اسهالی، تخریب و محصولات آن از گردونه مصرف خارج شد اظهار داشت: بررسیها نشان میدهد یکی از مهمترین و اصلیترین راههای انتقال بیماری وبا، علاوه بر میوه و آبهای آلوده، سبزیهایی است که با فاضلاب خام آبیاری میشوند.
کارشناس مسوول بهداشت محیط مهاباد اضافه کرد: نماینده دادستان، کارشناس مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و کارشناسان مرکز دهستان جهاد کشاورزی منگور شرقی به عنوان ناظر بر عملیات تخریب مزرعه حضور یافتند.
رحیمی به کشاورزان توصیه کرد به جای استفاده از آب فاضلاب از آب چاه برای آبیاری مزارع خود استفاده کنند زیرا آبیاری مزارع با استفاده از فاضلاب تصفیه نشده و انتقال شیوع بیماری کرونا میتواند سلامت شهروندان را به خطر بیندازد.
وی افزود: شهروندان میتوانند شکایتهای خود را در موارد بهداشتی به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند تا در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد.
مهاباد در جنوب آذربایجان غربی و ۱۱۶ کیلومتری مرکز استان واقع شده و دارای بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی و باغی است.
در سال زراعی گذشته، ۶۳ هزار هکتار از مزارع مهاباد به کشت محصولات مختلف اختصاص یافته بود که ۵۲ هزار هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده بود.