محمدصادق کشفینژاد سهشنبه ۲۵ شهریورماه با بیان این موضوع در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان بهزیستی برای حمایت از افراد تحت پوشش در ایام کرونا بهمنظور تهیه لوازم بهداشتی در چند نوبت به این افراد مساعدت کرده است.
وی اظهار داشت: رقم های پرداختی به هیچ وجه خسارت این خانوارها را جبران نخواهد کرد و در چنین شرایطی نیاز است همراه با مساعدتهای دولتی، نیکوکاران نیز برای بازگشت آنان به چرخه کار و اشتغال یاری رسانند.
مدیرکل بهزیستی فارس افزود: ایجاد اشتغال برای مددجویان بهزیستی رونقبخش زندگی آنان است؛ اما پرداخت اعانه سبب میشود افراد علاقهای به فعالیت نداشته باشند و متاسفانه این اتفاق مشکلاتی را هم برای مددجویان و هم برای دولت ایجاد کرده است.
اشتغال ۲۵۴ زن سرپرست خانوار از محل پرداخت تسهیلات
معاون هماهنگی موسسات غیردولتی بهزیستی فارس نیز در همین زمینه با اشاره به آمار اشتغال و مسکن بهزیستی ابراز کرد: درسال ۹۸ تعداد ۳۷۱ نفر از زنان سرپرست خانوار تحت حمایت این اداره کل از مشوقهای بیمهای معادل ۲میلیارد و ۷۷۸ میلیون ریال استفاده کردند.
پریسا زارعی تعداد زنان سرپرست خانوار را در سال جاری ۶۰۵ نفر برشمرد و اظهار کرد: از محل تسهیلات پرداختی ۷۴میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال تسهیلات برای ۲۵۴ زن سرپرست خانوار اشتغال ایجاد شده است.
وی ادامه داد: بیش از ۱۲۰هزار نفر معلول، ۳۰هزار نفر زن سرپرست خانوار، مجموعا ۱۵۰ هزار نفر در فارس تحت حمایت مستقیم بهزیستی هستند که صرفا کمکها و مستری سازمان نیاز آنان را برطرف نمیسازد و برای رفع نیازهای آنان به کمکهای نیکوکاران نیازمندیم.
معاون هماهنگی موسسات غیردولتی بهزیستی فارس با بیان اینکه این سازمان در مناسبتهای مختلف پذیرای نذورات و کمکهای مردمی است، از شهروندان درخواست کرد برای ایجاد اشتغال در این حوزه به یاری محرومان بشتابند.
زارعی افزود: بسیاری از اعضای خانواده بهزیستی به دلیل همهگیری بیماری بیکار شدهاند که از جمله آنان باید کارکنان و مربیان مهد کودکها و کارگاهها اشاره کرد، این افراد در مضیقه معیشتی هستند و بهترین راهکار ایجاد زمینهای برای اشتغال آنان است؛ چراکه کمکهای مقطعی تمام مشکلات آنها را حل نخواهد کرد.