به گزارش روز سهشنبه پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محسن تفقدی افزود: در این پژوهشها که به همت اعضای هیات علمی، محققان و پژوهشگران در حال اجراست دارو یا فرآیند جدید برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در فازهای مختلف بیماری مورد مطالعه قرار دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا، اجرای طرحهای تحقیقاتی مختلف در زمینه مدیریت، کنترل و درمان بیماری کووید ۱۹ در دستور کار قرار گرفت ادامه داد: در این مدت ۲۹۶ طرح تحقیقاتی مرتبط با کرونا در سامانه پژوهان به ثبت رسیده که از این تعداد ۲۲۸ پروژه در حال اجرا یا در انتظار عقد قرارداد است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این راستا یک طرح در خصوص تولید کیت تشخیص بیماری و سایر طرحها در زمینه پژوهشهایی در حوزه های مرتبط با کرونا مانند مطالعات اپیدمیولوژیک، روانشناختی، پیشگیری و بررسی وضعیت نیروهاست.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و به بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشوند.
خدمات بهداشتی، درمانی، علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد به ۱۳ شهرستان دیگر خراسان رضوی ارائه میشود.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۴۰۷ هزار و ۳۵۳ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۳ هزار و ۴۵۳ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون ۳۴۹ هزار و ۹۸۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.