قم - ایرنا - استاندار قم گفت: حمایت از تولید در سرلوحه کار تمام مدیران اجرایی استان قرار دارد و همه مکلف هستند در سال جهش تولید، از تولیدکنندگان حمایت کنند.

بهرام سرمست روز سه شنبه در حاشیه بازدید از چند کارخانه در ناحیه صنعتی سیرو (بخش کهک) استان قم اظهار داشت: سیاستی که در مدیریت استان، به طبع سیاست های دولت دنبال می شود و در سال جهش تولید همه مدیران موظف به اجرای این سیاست ها هستند؛ نخستین اصل، اصل حمایت از تولید است.

وی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ما در واقع در یک شرایط جنگ اقتصادی مجاهدت می کنند و این کارشان بسیار ارزشمند است.

وی گفت: تمام مدیران مکلف هستند که از واحدهای تولیدی سرکشی کنند و بازدید میدانی داشته باشند و برای این‌که این سیاست جاری و ساری شود، خودم پیشگام این موضوع هستم.

سرمست افزود: همه مدیران موظف هستند که مسائل حوزه های تخصصی خودشان را به صورت میدانی و نه بر اساس گزارش های کاغذی، رصد کنند و باید خودشان مسائل را از نزدیک نظاره گر باشند و پیش از آن‌که تولیدکننده و کارآفرین به آنها مراجعه کند، مدیران ما مکلفند که به سراغ آنان بروند.

استاندار قم بیان کرد: بنای حمایت از بخش خصوصی وجود دارد و بارها گفته ام که هرجا اختلافی بین مدیر دولتی با کارآفرین و مدیر بخش خصوصی وجود داشته باشد، طرف بخش خصوصی هستم.

وی با بیان اینکه مدیران باید خود را جای کارآفرین بگذارند و انتظارات آنها را برآورده کنند، اظهار داشت: کسی که در این شرایط کارآفرینی می کند، در واقع در خط مقدم، جهاد و جنگ می کند.

وی در ادامه با بیان این که اولویت های توسعه متفاوت است، تصریح کرد: استان قم در ابعاد گوناگون از جمله صنعت، جای توسعه دارد و خوشه ها و نواحی صنعتی ظرفیت بسیار مهمی هستند.  

وی گفت: در قم که در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران قرار دارد، از یک ظرفیت بزرگی برخوردار هستیم که این ظرفیت نباید مورد غفلت قرار بگیرد؛ چراکه سایر استان های همجوار از این ظرفیت برخوردار نیستند و ظرفیتشان اشباع شده است.

استاندار قم همچنین بر حل مشکلات ناحیه صنعتی سیرو از جمله مساله فاضلاب و طرح توسعه آن تاکید کرد.     

این برنامه به منظور رعایت شیوه نامه های بهداشتی، در محوطه و فضای باز یکی از کارخانه های این ناحیه صنعتی با فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

استاندار قم به همراه تعدادی از مدیران اقتصادی و صنعتی استان و بخش کهک از چند کارخانه صنعتی در زمینه تولید و بسته بندی مواد غذایی، فسفر و پلمیر بازدید و از نزدیک با مدیران این کارخانه ها دیدار و گفت وگو کرد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان بیش از ۴۹ هزار و۵۶۲ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در۲هزار و ۲۱۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی استان برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

بخش کهک در جنوب استان قم قرار دارد و فاصله آن تا قم ۳۰ کیلومتر است، این بخش دارای ۲ دهستان کَهَک و فُردو و ۱۸ روستا می‌باشد. این بخش بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، ۲۰ هزار و ۵۸۸ تن جمعیت ثابت دارد که این رقم در روزهای تعطیل به بیش از ۳۰ هزار تن می‌رسد.

روستای سیرو که ناحیه صنعتی سیرو در کنار آن قرار دارد، از روستاهای بخش کهک استان قم محسوب می شود.

استان قم دارای پنج بخش مرکزی، کهک، خلجستان، سلفچگان و جعفرآباد و پنج شهر قم، قنوات، کهک، دستجرد و جعفریه، ۱۰ دهستان و ۳۶۳ آبادی است.