مریم اسماعیلی فرد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در قالب این طرح ۴۸۰ نفر از بانوان با اولویت زنان سرپرست خانوار مشمول طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: اکنون زنان سرپرست خانوار با مشکلات متعدد و نقش های مضاعفی روبرو هستند که می تواند بر سلامت، رضایت و کیفیت زندگی آنان تأثیر منفی بگذارد بنابراین از انجا که بین تاب آوری با سلامت جسمی، سلامت روان، سلامت محیط و روابط اجتماعی ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد و همچنین بین ابعاد کیفیت زندگی و تاب آوری با تمام خرده مقیاس های کارکرد خانواده رابطه منفی معنادار وجود دارد ضروری است که موضوع ارتقای تاب اوری بیش از پیش در دستورکار نهادهای متولی قرار گیرد.
اسماعیلی فرد گفت: در قالب این دوره از طرح ارتقای تاب آوری زنان که با حمایت اعتباری استانداری البرز و معاونت زنان و خانوده ریاست جمهوری برگزار می شود در مرحله اول افراد معرفی شده توسط سمن های استان البرز آموزش تسهیل گری دریافت می کنند و در مرحله دوم تسهیل گران آموزش دیده در محلات آسیب پذیر استان البرز به صورت مستقیم برای بانوان جامعه هدف دوره های ارتقای تاب آوری اجتماعی را اجرا خواهند داشت.
وی یاد آورشد: در سالهای گذشته دو دوره طرح ارتقای تاب آوری در محلات هدف استان البرز برگزار شده است و امسال با ارزیابی اجرای طرح در دوره های گذشته و در چارچوب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده از ظرفیت اتصال این طرح به سایر طرح های دفتر امور زنان از جمله مهارت آموزی و مشاوره کارآفرینی استفاده می شود .همچنین تعداد محلات مورد اقدام با تقبل سهم از منابع استانی به دستور استاندار دوبرابر شده است.
۱۲.۵ درصد جمعیعت زنان البرز را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند که براساس آماراستان البرز دارای حدود سه میلیون نفر جمعیت است که ۴۸درصد آنان زن هستند.