به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین؛ آنیا کارلیچک وزیر پژوهش آلمان در نشست خبری افزود: حتی هنگامی که جهان در انتظار یک واکسن است، ما از راه های میانبر و خطرناک استفاده نخواهیم کرد و در آلمان یا اروپا از این مسیر منحرف نخواهیم شد. به باور من همه کشورهای جهان باید این راه را بپیمایند.
وی دوباره بر پیش بینی ماه ژوئیه خود تاکید کرد که انتظار در دسترس قرار گرفتن گسترده این واکسن را تا میانه سال آینده میلادی (۲۰۲۱) ندارد.
به گزارش ایرنا؛ این در حالیست که فصل بی پایان کرونا در اروپا در حالی ادامه دارد که روند صعودی شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برخی کشورهای قاره سبز به ویژه در آستانه فصل سرد، زنگ خطرها را به صدا در آورده و از پاییز و زمستانی سخت خبر میدهد.
بر اساس برآورد تارنمای «ورد میترز» در باره مبتلایان به کرونا، بعد از روسیه با ثبت بیش از یک میلیون و ۶۲ هزار مورد، اسپانیا، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و آلمان به ترتیب با ثبت بیش از ۵۷۶ هزار، ۳۸۱ هزار، ۳۶۸ هزار، ۲۸۷ هزار و ۲۶۱ هزار مورد، در جایگاه پنج کشور نخست اروپایی در فهرست جهانی قرار دارند.
میانگین روزانه یک هزار و ۷۰۰ نفره شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در آلمان، گر چه با هفت هزار مبتلا در دوره پیک بیماری فاصله زیادی یافته، اما گردهمایی اعتراضی روزهای اخیر شهروندان این کشور در مخالفت با محدودیتهای کرونایی، به چالش مضاعفی برای دولت این کشور تبدیل شده است.
اگرچه شواهد حاکی از کاهش میزان ابتلا و مرگ و میر بر اثر کرونا در برخی کشورهای اروپا نسبت به ماههای ابتدایی از زمان آغاز اپیدمی است، اما به دنبال بازگشایی مدارس و مشاغل نگرانیها از موج جدید ابتلا در این قاره بیش از پیش شده، اما «کارل لایترباخ» از سیاستمداران بخش بهداشت حزب سوسیال دموکرات آلمان پیشبینی کرده است که شرایط همه گیری کرونا در اروپا بهزودی بدتر از ایالات متحده شود.