گرگان - ایرنا - استاندار گلستان در تماس تلفنی با محمدجواد مکتبی، محسن کابلی و محمد مهیمنی دریافت تندیس چهارمین نشان عکس سال مطبوعات ایران را به هنرمندان استان تبریک گفت.

علی یازرلو مدیر روابط عمومی استانداری گلستان با تایید موضوع سه‌شنبه شب به ایرنا گفت: در تماس دکتر هادی حق شناس با عکاسان خبری استان ضمن قدردانی از زحماتشان، برای آنان در ادامه فعالیت حرفه‌ای و تلاش برای ثبت تصاویر ماندگار آرزوی توفیق کرد.

به گفته وی؛ استاندار گلستان به این سه عکاس استان گفت که هنر یکی از نعمات الهی است و در وجود بشر به ودیعه گذاشته تا انسان را به متعالی‌ترین درجات برساند.

محمد جواد مکتبی، محمد مهیمنی و محسن کابلی سه عکاس اهل استان گلستان در چهارمین دوره اعطای نشان سال عکس مطبوعاتی ایران عناوین برتر رشته‌های مختلف را از آن خود کردند.

محمد مهیمنی که با خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز گلستان همکاری دارد موفق شد عنوان برتر مجموعه عکس خبری را در چهارمین دوره اعطای نشان عکس سال مطبوعات ایران از آن خود کند.

مهیمنی تاکنون علاوه بر پوشش تصویری از حوادث قهری گلستان نظیر سیل و زلزله؛ در حوزه محیط زیست و معرفی سایر مشکلات، توانمندی‌ها و مزیت‌های استان گلستان نیز تولیداتی داشته است که برخی از آنها در جشنواره های بین المللی عنوان کسب کردند.

مهیمنی که در جریان سیل پارسال استان گلستان نیز تولیداتی داشت با یکی از آثار مرتبط این حادثه قهری عنوان برتر فستیوال جهانی آب در کشور ایتالیا را از آن خود کرد.

نامزدهای چهارمین دوره نشان عکس سال مطبوعاتی ایران در بخش مجموعه عکس مسائل معاصر هم ابراهیم علی پور، جواد مکتبی و دریا ناظری بودند که نشان این بخش به جواد مکتبی خبرنگار روزنامه گلشن مهر از استان گلستان رسید.

جواد مکتبی جوایز متعددی در جشنواره های عکاسی کسب کرده که مهمترین آن ها برگزیده شدن در پنجمین دوره جایزه عکس "شید" است.

به گزارش ایرنا همچنین چهارمین دوره نشان عکس سال مطبوعاتی ایران در بخش مجموعه عکس ورزشی به محسن کابلی عکاس آزاد از استان گلستان تعلق گرفت.

کابلی در چند رویداد مهم عکاسی از جمله جشنواره بین المللی پرسپکتیو هندوستان مدال طلا گرفته و روبان افتخار و تقدیر ویژه داوران جشنواره گراداس مونتگرو را هم دریافت کرده است.

حدود ۴ هزار عکس از ۳۶۸ عکاس به دبیرخانه چهارمین دوره عکس سال مطبوعات ایران ارسال شد که در این میان ۱۱۱۱ تک عکس، ۲۹۳ مجموعه و ۹ مالتی مدیا توسط داوران بررسی و با توجه به سابقه مطبوعاتی و حرفه‌ای بودن‌ در دو جلسه آنلاین و یک جلسه حضوری داوری شد.

کارن فیروز ادیتور سابق خبرگزاری رویترز، مهرداد اسکویی، آرش خاموشی، نیوشا توکلیان و محمد قوچانی داوران این جشنواره ملی بودند.

همچنین در بخش تک عکس ۱۴۶ پرتره، ۳۵۰ عکس خبری، ۱۲۹ عکس محیط زیست، ۳۸۲ مستند و ۱۰۴ عکس ورزشی به جشنواره ارسال شده بود.

در بخش مجموعه عکس نیز ۲۹ مجموعه عکس ورزشی، ۱۰۸ مجموعه مستند، ۴۸ مجموعه محیط زیستی، ۸۶ مجموعه خبری و ۲۲ پرتره خبری داوری شدند.