به گزارش ایرنا، دکتر مریم حضرتی روز چهارشنبه پس از بازدید از بخشهای بستری بیماران کرونا چند مراکز درمانی استان اردبیل و در جلسه شورای مدیران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی این استان افزود: از اوایل امسال با شروع بیماری کرونا در جامعه، نقش و جایگاه تلاشگرانه پرستاران در خدمت شبانه روزی به مردم بر همگان روشن شد و تمامی مردم، مسئولان و سطوح مختلف جامعه بر این موضوع صحه گذاشتند.
وی با اشاره به تلاش وزارت بهداشت برای کاهش بار کاری پرستاران فعال در مراکز درمانی بیان کرد: در این راستا اعتبار بخشی خدمات پرستاری که یک سیستم ارزیابی به منظور توانمندسازی پرستاران تعیین شده، از یک سال به ۲ سال تغییر یافته است.
دکتر حضرتی همچنین گزارشنویسی الکترونیکی را جزو اولویتهای معاونت پرستاری وزارت بهداشت اعلام کرد و ادامه داد: این طرح به صورت آزمایشی در دو بیمارستان شهرکرد و اصفهان در حال اجراست که در صورت موفقیتآمیز بودن در سطح کشور به اجرا در میآید.
وی با اشاره به نقش مهم و حیاتی پرستاران در حوزه سلامت جامعه گفت: پرستاران و ماماها بهترین نیروها در کاهش هزینه مربوط به درمان هستند و به دلیل اهمیت جایگاه این دو رشته در جوامع، سازمان بهداشت جهانی سال ۲۰۲۰ را به عنوان سال پرستار و ماما نامگذاری کرده است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اقدام دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در تفکیک اضافه کاری از کارانه و رضایت پرستاران از این اقدام قدردانی کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به نقش مهم پرستاران در امر درمان و سلامت جامعه گفت: پرستاران یکی از ستونهای مهم درمان و قلب تپنده بیمارستانها هستند و بدون حضور این تلاشگران، بیمارستانها مشکلات عدیدهای در حوزه سلامت خواهند داشت.
دکتر شهرام حبیبزاده در تشریح مسائل و مشکلات موجود در حوزه پرستاری نیز افزود: بعضی از این مشکلات مربوط به ساختار، برخی مربوط به مدیریت و تعدادی از مسائل نیز مربوط به حرفه پرستاری است که دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تمام تلاش خود را برای حل مشکلات موجود انجام میدهد.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا، ایجاد انگیزه و دلگرمی در بین پرستاران جزو اولویتهای کاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل است و بر این اساس پرداخت اضافه کاری پرستاران و جداسازی آن از کارانه انجام شد.
به گزارش ایرنا، دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت برای حضور در کنگره ملی سه روزه سیمای سلامت خانواده به استان اردبیل سفر کرده است.
این کنگره با هدف تبیین ابعاد مختلف نقش نهاد خانواده در تضمین سلامت عمومی جامعه در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل در حال برگزاری است.
ارائه مقاله و پوستر، برگزاری کارگاه خانواده درمانی پست مدرن راهحلمحور، کارگاههای مامایی، ازدواج و روانشناختی و ارائه مباحثی پیرامون سلامت روانی در روابط خانوادگی، سلامت خانواده در پاندمی کووید ۱۹، ارتقای سلامت و پیام سلامت برای خانواده از جمله محورهای تعیین شده این کنگره است.
شرکت کنندگان در این کنگره با تشکیل کارگروههای تخصصی و با هماندیشی و برگزاری نشستهای مختلف علمی و از طریق همفکری و هماندیشی کارشناسان امر، فرصتها و چالشهای سلامت خانواده احصا و راهکارهای حل آنها را ارائه میکنند.