کرمانشاه- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام حمایت همه جانبه این معاونت از ایده‌های نو و طرح‌های فناورانه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی آمادگی حمایت از فعالیت محققان و پژوهشگران در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه را دارد.

دکتر «فرید نجفی» روز چهارشنبه در نشست بررسی طرح‌های فناورانه محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سرسرای اجتماعات دانشکده داروسازی افزود: برگزاری فراخوان طرح‌های فناورانه و ایده‌شو فرصت بسیار خوبی برای مشارکت بیشتر دانشجویان، اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای شناسایی و استفاده از طرح های خلاقانه و کاربردی در جهت ارتقا سطح بهداشت و سلامت در جامعه است. 

مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: تعداد ۱۶ طرح در نهمین فراخوان طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شرکت داده شد که از این تعداد ۱۰ طرح برای بررسی نهایی انتخاب شد.

دکتر «کامبیز ورمیرا» افزود: با دعوت از سرمایه‌گذاران در این جلسه این امکان فراهم شد تا آنها نیز طرح های ارایه شده را بررسی و در صورت تمایل حمایت خود را از مجریان این طرح ها اعلام نمایند.   

وی اظهار داشت: طرح های فناورانه که در این جلسه بررسی شد دارای موضوعاتی از جمله مینی یونیت دندانپزشکی، تهیه نانوفرمولاسیون موضعی حاوی اسانس هسته انگور به منظور درمان بیماری ویتیلیگو، دستگاه هوشمند ضدعفونی کننده کامل کارت بانکی و دستگاه خودپرداز و انگشتان دست حین استفاده ، مکمل غذایی ژل رویال ، تولید ژله پروبیوتیک غنی شده با ویتامین D و کالری کاهش یافته بود.

او گفت: همچنین فرمولاسیون محصول لبنی کاهنده جذب چربی و کربوهیدرات غذایی ، طراحی و ساخت مسواک و سواپ ساکشن برای مراقبت از دهان بیماران بستری در بخش های ویژه تولید محیط کشت سلول بدون سرم سلول های CHO ، بهینه‌سازی پایداری شیرکاکائو با صمغ های بومی ایران و غنی سازی با ویتامین D و روی، فرمولاسیون مکمل خوراکی تیلاکوئید ( عصاره اسفناج) و مکمل لاغری ترکیبی گارسینیا کامبوجیا- کروم پیکولینات از دیگر موضوعات طرح های ارایه شده بود.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.